Cumhurbaşkanı Ziyareti Öncesi Van'da Büyükşehir Belediyesi'nden Trafik Çizgilerine Estetik Dokunuş!

Van Büyükşehir Belediyesi, şehri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretine hazırlıyor.

Van Haberleri 12.03.2024 15:01:00 0
Cumhurbaşkanı Ziyareti Öncesi Van
Tarih: 12.03.2024 15:04 Güncelleme: 12.03.2024 16:33

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Mart 2024'te gerçekleştireceği ziyaret öncesinde şehirde bir dizi çalışma başlattı. Baharın gelmesiyle birlikte, temizlikten bakıma, onarımdan düzenlemeye kadar kapsamlı bir çalışma yürütülüyor.

ZİYARET ÖNCESİ VAN GÜZELLEŞİYOR

Van Büyükşehir Belediyesi, ulaşımı daha güvenli ve düzenli hale getirme, şehir estetiğini artırma amacıyla Cumhuriyet Caddesi'nde çizgi çalışmalarını başlattı. Isınan hava koşulları beraberinde yol bakım onarım çalışmalarının yoğunlaşmasını getirirken, ekipler trafik düzenini ve güvenliği artırmak için yoğun çaba sarf ediyor.

VAN'DA TRAFİK GÜVENLİĞİ ARTIYOR

Yenilenen çizgi ve boyama işlemleriyle yolların belirginleştirilmesi çalışmaları dikkat çekiyor. Bu çabaların sonucunda trafik akışının daha düzenli hale geldiği ve kazaların önüne geçildiği belirtiliyor.

GÜVENLİ ULAŞIM İÇİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMALAR

Belediye ekiplerinin özenle yürüttüğü bu çalışmalar sayesinde sürücüler, daha rahat ve güvenli seyahat edebiliyorlar. Aynı zamanda trafik işaret levhalarının düzenli olarak kontrolü ve yenilenmesi de unutulmuyor. Böylece sürücülerin trafik kurallarına uyumunun sağlanması ve güvenli bir trafik ortamının oluşturulması amaçlanıyor.

SÜRÜCÜLER VE YAYALAR İÇİN GÜVENLİ ADIMLAR

Van Büyükşehir Belediyesi'nin yol çizgi çalışmalarına verdiği bu önem, hem sürücülerin hem de yayaların güvenliği için kritik bir adımı temsil ediyor. Çalışmaların trafik düzenine ve kazaların azaltılmasına olan olumlu katkılarına yerel halktan da takdir geliyor. Vanlılar, kentlerinin güzelleşmesi ve güvenliği için gösterilen bu özverili çabalardan dolayı belediyeye teşekkür ediyorlar.

Kaynak: Van postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem