Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına zincir marketler de katılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın direktifiyle büyük bir fiyat indirimi başladı. ŞOK, A101, BİM, Migros, Tarım Kredi, Carrefour gibi market zincirleri yıl sonuna kadar fiyat indirimi akımı başlattı.

Van Haberleri 13.10.2023 17:05:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Tarih: 13.10.2023 17:08 Güncelleme: 13.10.2023 22:07

Erdoğan, enflasyonla mücadele amacıyla market zincirlerine bir çağrıda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısının ardından, market zincirleri destek çerçevesinde fiyat indirimleri başlattı.

İlk açıklama, 3 farklı marketten geldi ve Tarım Kredi marketi şu anda fiyatlarını sabit tutma taahhüdünde bulundu. Diğer marketler de indirim kampanyalarıyla ilgili açıklamalarını yapmaya hazırlanıyor.

A101 MARKET %50 İNDİRİM YAPTI
A101 market Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada A101 marketin misyonunun kaliteli ürünleri en ucuz fiyatlarla tüketicilere ulaştırmak olduğu belirtildi.

Bu nedenle Zorlu piyasa koşullarında vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına indirim kararı aldıklarını belirten A101 market en az 1000 üründe %50'ye yakın indirim yapacaklarını duyurdu. Tüm kategorilerde düzenli olarak İndirimin devam edeceğini belirten A101 market enflasyonla mücadelede devlet ve tüketicinin yanında olduklarını söyledi.

ŞOK MARKET CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL İNDİRİM YAPTI
Bir indirim kampanyası da şok marketten geldi. Cumhuriyetin 100. Yılını özel büyük indirim kampanyasını başlatan Şok Market, ekim ayı sonuna kadar 250 ürünün %50 indirimli olarak satılacağını bildirdi.

MİGROS MARKETTE DE %50'YE VARAN İNDİRİM VAR
Binlerce mağazası ile Türkiye genelinde hizmet veren Migros markette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası indirim kampanyasını duyurdu. Kuruluşunun 70 yılına özel yeni kampanyalar yapacak olan Migros, 12 Ekim'den Kasım ayının sonuna kadar 15.000'den fazla ürünü de %20 ile %50 arasında indirim uyguluyor.

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLERİ SÜRECEK
Diğer yandan Tarım Kredi Kooperatifi Market Zaten uzun zamandır indirimdeydi. Tarım Kredi market indirimlerinin daha uzun süre devam edeceği açıklandı.

Yine diğer zincir marketlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu çağrısı sonrasında indirim kampanyalarına katılmaları bekleniyor. 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem