Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni seslerle yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi için salona girmesinin öncesinde dışarıda kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Politika 7.10.2023 11:39:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni seslerle yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz
Tarih: 07.10.2023 11:44 Güncelleme: 07.10.2023 12:39

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi için salona girmesinin öncesinde dışarıda kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

İşte Erdoğan'ın açıklamaları;
Biraz sonra Türkiye Yüzyılı için hep yeni hep ileri diyerek partimizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ni gerçekleştireceğiz.

Bugün Türkiye Yüzyılı için istisnai bir gün, AK Parti için partimizin temsil ettiği davamız için müstesna bir gün.

"Partimizi daha da güçlendireceğiz"
Kuruluşumuzdan bugüne kadar 3’ü olağanüstü olmak üzere toplam 10 tane büyük kongre yaptık. Sandıkta 17 zafere imza attık. Bu kongrelerin tamamını da birileri gibi sandalyelerin havalarda uçuştuğu atmosferde değil kardeşlik ve uhuviyet ikliminde inşa ettik. Cumhuriyetin yüz akı Türkiye’nin ortak aklı öyle bir kadro olarak bundan sonra geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğiz.

Türkiye Yüzyılı'nın siyasette öncüsü olacak kurmay kadroyu delegelerimizin oylarıyla belirleyeceğiz. Yeni seslerle yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz.

"Altılı Masa dediler ne oldu?"
Şahsımızı ve partimizi hedef alan nice saldırıya, nice iftiraya iktidara gelebilmek için terör örgütleriyle iş tutan nice beddahlara rağmen milli iradeye gölge düşürmedik. Bu topluluk hamdolsun birbirinden kopmadı. İhanet edenler olmadı mı; oldu. Onlar yoluna biz de yolumuza. Ve inşallah burada da dikiş tutturamayacaklar.

6'lı masa dediler. 16'lı masa dediler, 116'lı masa dediler, ne oldu? Şimdi o masadan parlamentoda kimse var mı? Başkanlarının parlamentoda olmadığı 6'lı masa.

"Türkiye'yi hedefleriyle buluşturmakta kararlıyız"
Cumhur İttifakı parlamentoda. Biz de seçimlerin hemen ardından zaman kaybetmeden hükümetimizi kurduk. Terör örgütlerini kullanarak bizi köşeye sıkıştırmaya çalışanlara boyun eğmiyoruz.

Türkiye'nin güvenliği neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz. Hedefimize ulaşmakta kararlıyız. Türkiye'yi hedefleriyle buluşturmakta kararlıyız. Bizi yıldırmak isteyenlere aldırmıyoruz. Aba altından sopa gösterenlere prim vermiyoruz.

"31 Mart'ta ipi göğüsleyeceğiz"
85 milyonun tamamına karşı sorumluluğumuz var. Rehavete asla kapılmayacağız. Yorulsak da ülkeye hizmet yolculuğumuzu sürdüreceğiz.

31 Mart'ta AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak ipi göğüsleyeceğiz.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem