Cübbeli Ahmet'ten Şok İddia: "Saldırı MOSSAD ve CIA'nın İşi!

Cübbeli Ahmet'ten şok iddia: Saldırı MOSSAD ve CIA'nin projesi!

Asayiş 10.09.2024 13:54:00 0
Cübbeli Ahmet
Tarih: 10.09.2024 13:58

İstanbul'da kendisine yönelik saldırı girişimi sonrasında açıklamalarda bulunan Cübbeli Ahmet, yaşanan olayın uluslararası istihbarat örgütleri MOSSAD ve CIA'nın projesi olduğunu iddia etti. Saldırı, İkitelli'deki bir sohbet çıkışında gerçekleştiğinde, Cübbeli Ahmet'in boğazına sarılan cübbeli ve sakallı bir kişi tarafından yapıldı.

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ, POLİSE TESLİM EDİLDİ

Saldırı girişimi sırasında, Cübbeli Ahmet'in boğazını sıkan şahıs, güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirildi ve polise teslim edildi. Daha sonra Cübbeli Ahmet Hoca, Lalegül TV'deki bir programda yaşananlara dair açıklamalarda bulundu.

"CÜBBELİ" DIŞ GÜÇLERİN HEDEFİNDE

Cübbeli Ahmet, kendisine yönelik saldırıyı dış güçlerin bir manevrası olarak nitelendirdi ve Nakşibendi tarikatının radikalleştirilmeye çalışıldığını öne sürdü. Bu projenin FETÖ tarafından yürütüldüğünü ancak asıl kaynağının MOSSAD ve CIA olduğunu iddia etti. Cübbeli Ahmet, İsmailağa cemaatine yönelik iftiralara da tepki gösterdi.

"DAHA ÇOK GEZMEM LAZIM" MESAJI

Saldırının amacının kendisine gözdağı vermek olduğunu ifade eden Cübbeli Ahmet, buna karşın daha fazla halkın arasına karışacağı mesajını verdi. Olayın kendisinin doğru yolda olduğunun bir göstergesi olduğunu belirterek yaşanan saldırıyı kınadı.


Anahtar Kelimeler: Cübbeli Ahmet' İddia: "Saldırı MOSSAD ' !