Çorlu ve Ergene’den depremzedelere yardımlar sürüyor

Çorlu ve Ergene’den depremzedelere yardımlar sürüyor

Genel 10.02.2023 11:27:35 0
Çorlu ve Ergene’den depremzedelere yardımlar sürüyor
Tarih: 10.02.2023 11:27 Güncelleme: 10.02.2023 11:27
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından depremden, zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere Tekirdağ Valiliği koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyası ile ilgili çalışmalar sürüyor. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu ve Ergene’deki çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.
Tekirdağ Valiliği, Çorlu Kaymakamlığı ve AFAD koordinasyonunda başlatılan; Çorlu’daki kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının destekleri ile düzenlenen deprem yardım kampanyasına Çorlu halkı yoğun ilgi gösterdi.
Vali Aziz Yıldırım, depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardımların toplandığı, paketlendiği ve tasnif edildiği Çorlu Kültür Merkezini ziyaret etti. Vali Yıldırım, ziyaretleri sırasında yardım toplama çalışmalarını inceleyerek Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan’dan bilgi aldı. Yardım malzemelerini paketleyen öğrencilerle de sohbet eden Vali Yıldırım, "Yüce gönüllüğünüz ve erdemli davranışlarınız sebebi ile tebrik ediyorum. Sizin gibi yardımsever gençlerimiz bu ülkenin yüz akıdır" dedi.
Vali Yıldırım daha sonra Ergene ilçesini ziyaret ederek, Ergene Kaymakamlığı koordinasyonunda depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak amacıyla yapılan yardım çalışmalarını yerinde inceledi. Yıldırım ilk olarak Yıldırım Beyazıt Han Ortaokulu Spor Salonu’nu ziyaret ederek okuldaki yardım çalışmalarını yerinde inceledi ve Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşcı’dan bilgi aldı. Akabinde Vali Yıldırım, Ergene Cemevi’ni ziyaret ederek depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla hazırlanan yardım kolilerini inceledi. Yardım çalışmaları hakkında Cem Vakfı Başkanı Ergene Şube Volkan Işıklı’dan bilgi alan Yıldırım, afetzedelere destek olan Başkan Işıklı ve vatandaşlara teşekkür etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Elazığ’da yurtlar Ramazan’a hazır


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi Snowboard Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısına 35 milyon TL yatırımla başladı


Van Spor

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ