Çocuklar tatilin son gününde Hazarbaba’da doyasıya eğlendi

Çocuklar tatilin son gününde Hazarbaba’da doyasıya eğlendi

Genel 2.02.2025 15:17:58 0
Çocuklar tatilin son gününde Hazarbaba’da doyasıya eğlendi
Tarih: 02.02.2025 15:17 Güncelleme: 02.02.2025 15:17
Elazığ’ın Sivrice ilçesinde göl manzarasıyla dikkati çeken Hazarbaba Kayak Merkezi’nde çocuklar sömestir tatilinin son gününde karın keyfini çıkardı.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kış turizminin gözde mekanlarından olan Hazarbaba Kayak Merkezi’nde çocuklar doyasıya eğlendi. Elazığlı iş adamının çağrısına kayıtsız kalmayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve il protokolünün destekleriyle Elazığ’da bulunan bin 200 öğrenci, göl manzaralı kayak merkezine akın etti. Burada tatilin son gününde doyasıya eğlenen çocuklar, daha sonra sucuk ekmek yiyerek karın keyfini çıkardı.
Özel şehrin en kıymetlilerinden bir tanesi olan Hazarbaba Kayak Tesislerine çocukları getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Çocuklarımızı buraya getirerek kayak tesislerimizi tanıttık. Halis abimizin sosyal medyadan bir çağrısı olmuştu. Bizler de bu çağrısına kayıtsız kalmayacağımızı Elazığ Belediyesi olarak bu sosyal projenin direkt merkezinde olacağımızı ifade etmiştik. Bugün, ifademiz doğrultusunda muhtarlarımızın katkıları, Ticaret ve Sanayi Odası başkanımızın ve milletvekillerimizin katkılarıyla yaklaşık bin 200 civarında çocuğumuzu Hazarbaba Kayak Tesisine getirdik. Burada eğleniyorlar. Mangal sucuk keyfiyle arkadaşlık ve dostluk ortamı oluşturuyorlar. Yarın da okullar açılacak. Eğitim öğretimin ikinci döneminin ilk günü olacak. En azından okullar başlamadan önce çocuklarımız karın keyfini çıkarma adına, böyle bir organizasyon gerçekleştirdik" dedi.
Hafta sonu çok güzel bir program olduğunu belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, "Ailelerle birlikte bin 500 kişi burada. Belediye başkanımıza ve iş adamımız başta olmak üzere burada gerçekleştirilen etkinliğe emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu tür organizasyonlar son olmayacak, inşallah bundan sonra da bu tür etkinlikler devam edecek" ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ