Çocuklar Güzeldağ Kayak Merkezi’nde keyifli anlar yaşadı

Çocuklar Güzeldağ Kayak Merkezi’nde keyifli anlar yaşadı

Genel 4.02.2024 18:07:32 0
Çocuklar Güzeldağ Kayak Merkezi’nde keyifli anlar yaşadı
Tarih: 04.02.2024 18:07 Güncelleme: 04.02.2024 18:07
Muş’ta, Çocuk Evleri Sitesinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar, sömestr tatilinin son gününde unutulmaz anlar yaşadı.
Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle Güzeldağ Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Çocuk Evleri Sitesinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar, sömestr tatilinin son gününde unutulmaz anlar yaşadı.
Muş Güzeldağ Kayak Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik çerçevesinde çocuklar, kızaklarla kayarak keyifli bir zaman geçirdiler. Muş Valiliğinin desteklediği etkinlik, çocuklara hem eğlenceli bir gün sunmanın yanı sıra sosyal etkileşim ve birlikte zaman geçirme fırsatı da tanıdı. Etkinlik çerçevesinde çocuklar, bir arada öğle yemeğiyle yedi. Güzel havanın tadını çıkaran çocuklar, beraber yedikleri öğle yemeğiyle birlikte unutulmaz bir gün geçirdi.
Çocukların bu keyifli günde yalnız bırakmayan Vali Avni Çakır, çocukların moral depolaması için etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, “Muş Güzeldağ Kayak Merkezindeyiz. Çok güzel bir havada çocuklarımızla beraber sömestr tatilinin son gününde güzel bir etkinlik yapalım istedik. Çocuklarımızla beraber kızaklarla kaydık ve güzel havanın tadını hep beraber çıkardık. Keyifli anları geçirdik. Çocuklarımızla beraber yemek yedik. İkinci yarıyıla da onları bomba gibi hazırlamış olacağız. Güzeldağ Kayak Merkezi bölgedeki ulaşım imkânının kolaylığı ile şehir merkezin hemen yanında. Şu anda kar yüksekliği yaklaşık 50 santim civarında bunu güzel kayak merkezini görmeyen vatandaşlarımızın bu vesileyle buraya davet ediyoruz” dedi.
Düzenlenen etkinliğe, Vali Avni Çakır’ın eşi Bahar Çakır, Vali Yardımcısı Cihat Abukan ve Mustafa Batuhan Alpboğa ile eşleri, Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kırtay ve çocuklar katıldı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

Mustafa Alper Avcı: "Kırılgan bir yapıya sahibiz"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - İstanbulspor: 0


Van Spor

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ