Çocuklar Başkan Şerifoğulları’nı “Büyük Başkan” sloganlarıyla karşıladı

Çocuklar Başkan Şerifoğulları’nı “Büyük Başkan” sloganlarıyla karşıladı

Spor 30.08.2024 14:52:53 0
Çocuklar Başkan Şerifoğulları’nı “Büyük Başkan” sloganlarıyla  karşıladı
Tarih: 30.08.2024 14:52
Elazığ’da Yaz spor okullarının kapanış programında çocuklar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı “‘Büyük Başkan” sloganları atarak karşıladı.
Çocukları eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle desteklemeyi sürdüren Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 5 farklı branşta bin 370 çocuğun yer aldığı Elazığ Belediyesi Yaz Spor Okullarının kapanış törenine katıldı. Başkan Şerifoğulları ile futbol ve basketbol oynayarak unutulmaz bir gün geçiren çocuklar memnuniyetlerini, “Büyük Başkan” sloganları atarak dile getirdi.


Törenin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Kendi tesislerimizde düzenlediğimiz yaz spor kurslarının final törenindeyiz. Toplam bin 370 çocuğumuza, 25 eğitmenimiz gözetiminde hizmet verdik. Bugün de çocuklarımızla bir araya gelerek basketbol ve futbol oynadık, onların mutluluğuna ortak olmanın huzurunu yaşadık. Görev süremiz boyunca çocuk ve gençlerimize daha güzel bir gelecek hazırlayabilme adına hem eğitim alanında kendilerine katkı sunuyor, hem de sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle yanlarında olmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızla bir arada olmaktan ve gelişimlerine katkı sunmaktan onur duyuyoruz. Kursumuza katılan her bir evladımızı tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz bu kurslara çocuklarını güven içerisinde gönderen ailelerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Şerifoğulları, “Kalıcı eserler çerçevesinde hayata geçirilecek Spor Köyü ve spor tesisleri ile çocukların ve gençlerin sadece yaz aylarında değil, yıl boyunca spor yapabilme olanağı sağlayacağız. Doğukent Mahallemizde hayata geçireceğimiz Spor Köyü projemiz ve Aksaray ile Hicret Mahallelerimizde inşa ettiğimiz spor tesislerimizle, ki bu tesislerimiz bünyesinde kapalı spor salonu, sentetik futbol sahası ve tartan atletizm pistini barındırıyor, sadece yaz aylarında değil yılın her dönemi, her günü çocuklarımıza ve gençlerimize sportif alanda katkılar sunmaya devam edeceğiz. Biz, her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, spora kadar her anlamda şehrimize katkı sunabilmenin gayreti içerisindeyiz. Şehrimizin gelişimine katkı sağlamak için 7/24 mesai mefhumu gözetmeden Belediye başkan yardımcılarımızla, birim müdürlerimiz ve personellerimizle birlikte gayret etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem