Çocuk taraftarın tribündeki ruh hali sosyal medyayı salladı

Çocuk taraftarın tribündeki ruh hali sosyal medyayı salladı

Genel 29.09.2022 10:04:29 0
Çocuk taraftarın tribündeki ruh hali sosyal medyayı salladı
Tarih: 29.09.2022 10:04 Güncelleme: 29.09.2022 10:04
Erzincan’da fanatik 24Erzincanspor taraftarı 9 yaşında ki çocuğun tribünde tuttuğu tempoyla birleşen ruh hali sosyal medyayı salladı.
24Erzincanspor’un kendi sahasında oynadığı Menemenspor maçında tribünde bulunan ilköğretim üçüncü sınıf öğrencisi Ömer Asaf Denizhan’ın, gol sonrası çalan müziğe eşlik ederek yaptığı hareketler tribünde ki diğer taraftarların dikkatini çekti. Bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedilen görüntülerde Ömer’in gözlerini kapatarak adeta kendinden geçtiği ve etrafında ki taraftarlar tarafından uyarılsa da sevinmeye devam ettiği görüldü. Sevimli taraftar etrafında ki futbolseverleri gülümsetirken önünde bir davul varmış gibi çalan müziğe eşlik etti.
Tribünlerde adeta kendinden geçen Ömer Asaf Denizhan, 24Erzincanspor’un Menemenspor karşısında bulduğu ikinci golden sonra elinde davul olmamasına rağmen davul çaldığını hayal ettiğini söyledi. Minik taraftar Ömer Asaf duygularını şu ifadelerle açıkladı; “Küçüklüğümden beri babamla maçlara gidiyorum. Erzincanspor’u çok seviyorum. İkinci golde çok sevindim ve davul çalmaya başladım. Maçta biraz delilik yaptım. Böyle gözlerimi kapattım. Davul yoktu elimde ama kendimce davul çalmaya başladım. Heyecandan elimde ki şekerlerimi yer attım. Her maça gideceğim. Herkes maça gelsin. Destek verelim Erzincanspor’a.”
Çılgın taraftar Ömer Asaf Denizhan’ın babası Osman Denizhan ise oğlunun maçta kendinden geçtiğini belirterek, “Asaf da benim gibi küçük yaştan beri benim gibi Erzincanspor’u takip ediyor. Her maça getiriyorum. O da babasına çekmiş herhâlde dalmış. Mutlu oldum yani o halini görünce, çekmiş atmışlar bana. Asaf her maça geliyor. Zaten kenarda davul da çaldırıyorum statta. Çok mutlu olduğunu, kendini kaybettiğini söyledi. Hatta yanında arkadaşları da vardı, arkadaşlarını da teşvik etmiş getirmişti maça. Mutlu olduğunu söylüyor. Kendimi kaybettim diyor. Normalde davulumuz var, Asaf’a çaldırıyoruz biz. Ben de tribünde kendimi kaybediyorum. Demek ki O da babasına çekmiş. İnşallah bu bir mesaj olur futbolcularımıza. Gayet iyi oynuyorlar. İnşallah bundan sonra da devamı gelir, şampiyon oluruz” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ