Çıran’dan sağduyu çağrısı

Çıran’dan sağduyu çağrısı

Van Spor 2.10.2025 14:29:44 0
Çıran’dan sağduyu çağrısı
Tarih: 02.10.2025 14:29 Güncelleme: 02.10.2025 14:29
Erzurumspor İl Güvenlik Kurulu ve Taraftarlar Sorumlusu Şadi Çıran, Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak olan Erzurumspor-Vanspor FK maçı öncesinde taraftarlara ve camiaya sağduyu çağrısı yaptı. Çıran, "Taraftarımızın asıl görevi tribünde 90 dakika kendi şehri ve takımın lehine tezahürat yapmak olmalı. Kesinlikle ortamı gerecek, şehrimize ve kulübümüze zarar verecek hareketlerden uzak durmalıyız" dedi.
Gürcükapılı fanatik taraftarların efsane lideri Erzurumspor FK Taraftarlardan Sorumlu Asbaşkanı Şadi Çıran, Cumartesi günü Ligin 9. Haftasında oynanacak olan Erzurumspor FK-Vanspor FK maçı öncesinde camiaya ve taraftarlara sağduyu çağrısı yaptı.
Erzurumspor İl Güvenlik Kurulu ve Taraftarlar Sorumlusu Şadi Çıran, Doğu derbisi öncesinde Mavi-beyazlı taraftarlara seslenerek, zorlu 90 dakikada sadece Erzurum ve Erzurumspor lehine tezahürat yapmalarını istedi. Deneyimli futbol adamı, taraftarların şehre ve kulübe zarar verecek hareketlerden uzak durmaları gerektiğinin altını çizdi.
Vanspor FK’nın başında bulunan teknik direktör Hakan Kutlu’nun Erzurumspor’un başında en uzun süreli görev yapan teknik adam olduğuna da vurgu yapan Çıran, "Daha önce de Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal, Hakan Kutlu’ya hizmetleri için teşekkür etmişti. Şimdi kendisi rakibimiz olan Vanspor FK’yı çalıştırıyor. Hakan hocaya karşı da saygı sevgimizi korumalıyız. Bizim bura da taraftarlar olarak esas görevimiz kendi şehrimiz adına sahada görev yapan futbolcularımızı ve teknik heyetimizi desteklemektir. 90 dakika boyunca hiç susmadan futbolcu kardeşlerimize destek verelim. Kesinlikle şehrimize ve kulübüme maddi manevi zararlar verecek hareketlerden uzak duralım. Lig uzun bir maraton bu süreçte en büyük destekçimiz olan taraftarlarımızdan hiç birisinin ceza almasını istemiyoruz. Onun için de Vanspor maçı öncesinde hepimiz sağduyulu davranalım. Sonuç da bir futbol müsabakası oynayacağız. Tabi ki de futbolcularımıza ve teknik heyetimize galibiyet için güveniyoruz. İnşallah Cumartesi günü taraftarlarımızın destekleri ile galip gelerek üst sıralardan kopmayacağız" diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: çıran’dan sağduyu çağrısı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Kastamonuspor: 2


Van Spor

Serikspor'da Finansal Kriz Patladı! Sergey Yuran; "Para Almıyoruz, Ayrılmak Zorunda Kalacağım"


Van Spor

Trabzonspor, 131 Hafta Sonra Tarihi Bir Seriye Ulaştı: Süper Lig'de 4 Maç 4 Galibiyet!


Van Spor

Galatasaray, 10 Kişi Kalan Göztepe'yi Zorlu Mücadelede 2-1 Mağlup Etti! Osimhen ve Sara Golleriyle Farkı Yarattı


Van Spor

Bandırmaspor, 45 Dakika 9 Kişi Mücadele Ettiği Maçta Esenler Erokspor'u Sahanda Göndermedi


Van Spor

RAMS Başakşehir Antalyaspor'u 4-0 Mağlup Etti: 5 Maçlık Galibiyetsizlik Serisi Sona Erdi!


Van Spor

Kars 36 Spor: 3 Bulanık Kop Spor: 0


Van Spor

Elazığ’da binin üzerinde karate sporcusu, Milli Takım’a seçilmek için ter döküyor


Van Spor

Hakkârili Bedirhan Durğun Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ