Tarih: 27.07.2024 15:00

Cimbom'dan Büyük Hamle: 16 Milyon Euro'luk Rios Teklifi Brezilya Medyasında!

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray'ın hedefindeki yeni isim belli oldu. Brezilya'nın köklü kulüplerinden Palmeiras'a, forma giyen yetenekli futbolcu Richard Rios için sarı-kırmızılı kulübün yaptığı cüretkar transfer teklifi, Brezilya medyasının dikkatini çekti.

TRANSFER HAMLESİ: MICHY BATSHUAYI VE ELIAS JERLETT GALATASARAY'DA

Sarı-kırmızılı kulüp, yaz transfer dönemi boyunca etkin bir politika izleyerek kadrosuna Michy Batshuayi ve Elias Jelert gibi oyuncuları katmayı başardı. Ayrıca, Hakim Ziyech ile olan sözleşmede yer alan opsiyonu kullanarak, Faslı yıldızın bonservis haklarını da elde etti. Bu transferlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray, takımın gelecek hedefleri doğrultusunda önemli aşamalar kaydetti.

TEKNİK DİREKTÖR OKAN BURUK'UN ARZUSU: İKİ YÖNLÜ ORTA SAHA

Takımın teknik patronu Okan Buruk'un talebi üzerine, Galatasaray yönetimi transferdeki yeni rotasını orta sahaya çevirdi. Ancak, ilk hedeflenen oyuncu Wendel için kulübü Zenit ile anlaşma sağlanamadı. Bu gelişme üzerine alternatif arayışlarına başlayan yönetim, dikkatini Copa America'da performansıyla öne çıkan bir diğer Brezilyalı oyuncuya yöneltti.

GALATASARAY'IN YENİ GÖZDESİ: RICHARD RIOS

Brasil kaynaklarına dayandırılan haberlere göre Galatasaray, Richard Rios'un transferi için Palmeiras'a 16 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Brezilya kulübünün ise bu teklifi düşük bularak, daha yüksek bir öneri beklediği aktarıldı. Sarı-kırmızılı kulübün bu transferde ısrarcı olup olmayacağı veya teklifi yükseltip yükseltmeyeceği ise merak konusu. İstanbul ekibinin bu transferdeki kararlılığı ve Palmeiras'ın pazarlık sürecine nasıl yaklaşacağı ilerleyen günlerde netleşecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —