Cimbom ve Kartal'ın Derbi Dansı: Onbirler Sahneye Çıkıyor!

Derbi heyecanı: Galatasaray ve Beşiktaş Sahaya çıkıyor.

Spor 28.10.2024 19:49:00 0
Cimbom ve Kartal
Tarih: 28.10.2024 19:51 Güncelleme: 28.10.2024 20:49

SÜPER LİG'DE DERBİ ZAMANI

Türk futbolunun iki büyük kulübü Galatasaray ve Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında büyük bir karşılaşma için sahaya çıkacaklar. Lider durumda olan Galatasaray, kendi evinde bu önemli mücadelede Beşiktaş karşısında galibiyet arayacak.

DERBİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

İstanbul'un kalbindeki Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak olan derbi maçı futbolseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu kritik mücadele saat 20.00'de başlayacak ve taraftarların heyecanla takip edeceği anlar yaşatacak.

HAKEM KADROSU BELİRLENDİ

Galatasaray - Beşiktaş derbinin yönetimini deneyimli hakem Arda Kardeşler üstlenecek. Yan hakem olarak Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay'ın görev yapması beklenirken, dördüncü hakemin ise Muhammet Ali Metoğlu olacağı açıklandı.

İLK 11'LER AÇIKLANDI

Derbi öncesi merakla beklenen ilk 11'ler duyuruldu. Galatasaray takımı kalede Muslera ile başlayacak. Kadrosunda Kaan, Abdülkerim, Davinson, Barış Alper gibi oyuncuları barındırıyor. Sallai, Torreira ve Sara gibi yıldızlarla güçlendirilmiş orta sahası ve önde Yunus ile Osimhen-Icardi ikilisi dikkat çekiyor.

Beşiktaş ise kalede Ersin Destanoğlu'na güveniyor. Defans hattını Uduokhai ve Emirhan gibi isimlerle güçlendiren Beşiktaş, orta sahada Ndour, Gedson ve Joao Mario gibi etkili isimlere sahip. Hücum hattındaki Rafa Silva ve Immobile ise gol arayışlarının merkezinde olacak.

Futbolseverler, bu heyecan verici derbi maçından tüm gelişmeleri takip edebilmek için ekran başına geçmeye hazırlanıyorlar.