Cim Bom, Pusuda! Kopenhag, Galatasaray'ın Elias Jelert Hamlesini Onayladı

Galatasaray'dan Dansk bombası: Elias Jelert'e talip oldu!

16.07.2024 19:43:00 0
Cim Bom, Pusuda! Kopenhag, Galatasaray
Tarih: 16.07.2024 19:47

KOPENHAG, GALATASARAY TALEBİNİ ONAYLADI

Galatasaray'ın genç savunma oyuncusu Elias Jelert için yaptığı teklif, Kopenhag tarafından resmi olarak doğrulandı. Bu teklif danışıkları, Danimarka'nın köklü kulübü tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Kopenhag, Jelert'in potansiyel geçiş sürecinde görüşmelerin sürmekte olduğunu ve henüz sonuçlanmadığını bildirdi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Futbol dünyasında gözlerin çevrildiği bu geçişle ilgili en son bilgiler, Kopenhag yönetiminden geldi. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Jelert için Galatasaray'dan bir teklif alındığı ve iki taraf arasındaki görüşmelerin aktif şekilde devam ettiği ifade edildi. Danimarka kulübünden yapılan ve hem yerel hem de uluslararası futbol camiasının dikkatini çeken açıklamada, "Takımımızın değerli oyuncularından Elias Jelart için Galatasaray'dan gelen teklifi teyit ederiz. İki kulüp arasında görüşmeler sürmektedir, ancak şu aşamada mutabakata varılmış değil. Anlaşma sağlanması durumunda resmi bir duyuru daha yapılacaktır." cümlelerine yer verildi.

ELIAS JELERT KİMDİR?

Altyapısında yetiştiği Kopenhag takımında kendini kanıtlamayı başaran Elias Jelert, 2022 yılında profesyonel a takıma adım attı. Genç yaşına rağmen sahada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki sağ bek, oynadığı 138 maçta 3 gol atarken 13 asist yapma başarısını gösterdi. Geride kalan sezonda takımı adına 45 maçta forma giyen başarılı savunma oyuncusu Jelert, Galatasaray'ın ilgi odağı haline geldi.

Kulüp tarafından yapılacak olan resmi açıklamalar, transferin seyrini belirleyecek ve bu hareketlilik transfer piyasasında önemli bir yankı uyandırmaya devam edecek gibi görünüyor.

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem