Çıldır’da hayat boyu öğrenme etkinliği

Çıldır’da hayat boyu öğrenme etkinliği

Genel 7.06.2024 09:12:01 0
Çıldır’da hayat boyu öğrenme etkinliği
Tarih: 07.06.2024 09:12
1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Çıldır Halk Eğitim Merkezi tarafından Çıldır Kaymakamlığı önünde sergi düzenlendi.
Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen serginin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız ve Çıldır Halk Eğitim Müdürü Uğur İlhan tarafından yapıldı. Sergiye Çıldır Kaymakamı Muhammed Enes İpek, İlçe Jandarma Komutanı Serhat Arlı, İlçe Müftüsü Abdullah Doğan, okul ve kurum müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.
Serginin açılış töreninin yapılması ile başlayan program sene boyunca Çıldır Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda ortaya çıkarılan ürünlerin sergilenmesi ve akabinde düzenlenen eğlence ile devam etti. Açılış töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldız, "Toplumumuzun daha üretken hale gelmesinde emeği geçen, elini taşın altına koyarak işini gönülden yapan tüm usta öğreticilerimizi, hayatın devinim üzere olduğunun idrakine vararak üretmeyi şiar edinen katılımcılarımızı ve bu iki kıymetli değerimizi bir araya getirme iradesi ortaya koyarak koordinasyon vazifesini hakkıyla sağlayan kıymetli idarecilerimize; bu serginin vücuda gelmesinde emek veren herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem