Çıldır MYO kariyer günleri etkinliğine konuk oldular

Çıldır MYO kariyer günleri etkinliğine konuk oldular

Genel 1.06.2024 18:55:15 0
Çıldır MYO kariyer günleri etkinliğine konuk oldular
Tarih: 01.06.2024 18:55
Çıldır MYO Kariyer Günleri kapsamında; Ardahan İli Baro Başkanı Av. Murat Yolçu ve kendilerine eşlik eden Avukat Ceren Arslangörür ve Avukat Zehra Yılmaz’ın katılımıyla etkinlik yapıldı.
Etkinliğe Çıldır Meslek Yüksekokulu’nda görevli akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı. Etkinlik, Çıldır MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer Cenap Özdemir’in açılış konuşmasıyla başladı. Avukatlık Mesleği ve Türkiye’de Baroların kuruluşu, iş ve işlemleri ile ilgili bilgiler paylaşıldı.
Davetlilerin kendi kariyerleri, mesleki hayatlarına dair kısa kesitler içeren bilgiler ve öğrencilik hayatları hakkındaki anılarının anlatıldığı, öğrencilerle avukatlık mesleği ile ilgili tavsiye ve önerilerin paylaşıldığı etkinlikte öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.
Teşekkür belgeleri Çıldır MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer Cenap Özdemir ve Hukuk Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Onur Çelik tarafından, Ardahan Baro Başkanı Av. Murat Yolçu’ya, Avukat Ceren Arslangörür ve Avukat Zehra Yılmaz’a takdim edildi.
Etkinlik Baro Başkanı Av. Murat Yolçu’nun günün anısına binaen yüksekokula hatıra amaçlı baronun duvar saatini hediye etmesinin ardından hatıra fotoğraf çekilmesiyle sona erdi

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem