Tarih: 25.09.2024 18:54

CHP'li Vekil Ediz Ün'ün Elektronik Sigara Kaçakçılık Çıkmazı! Pavyon Yakın Takipte!

Facebook Twitter Linked-in

ELEKTRONİK SİGARA KAÇAKÇILIĞI VE PAVYON ZİYARETİYLE GÜNDEME GELEN CHPLİ VEKİL

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün kaçakçılık faaliyetleriyle anıldığı ve eğlence merakının ortaya çıkardığı yeni detaylar, Türkiye'nin gündemine oturdu. Ediz Ün'e ait araçta büyük miktarda gümrük kaçağı elektronik sigara ve aksesuar malzemeleri bulunurken, Ün'ün pavyon ziyaretlerine dair fotoğraflar da kamuoyuna yansıdı.

"OLAYDAN BİLGİM YOK" SAVUNMASI

Kaçakçılıkla suçlanan aracın şoförüne yasal işlem yapılması ve kaçak ürünlerin el konulmasının ardından Ün, olayların kendisinden habersiz gerçekleştiğini iddia etti. Ancak ortaya çıkan yeni bilgiler, bu iddiaları zayıflatan nitelikte.

 

SINIR KAPISINDA SIK SIK GÖRÜLEN ARAÇ

Edirne Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'nün kayıtlarına göre Ün adına tescilli araçlarının 2024 yılı içerisinde çok sayıda giriş ve çıkış yaptığı bilgisi elde edildi. Ün'ün adının geçtiği skandalın detayları derinleştikçe, vekilin ismi kaçakçılıkla daha fazla anılmaya başlandı.

SKANDAL ÇIKTIĞINDA PAVYONDA EĞLENİYOR MUŞ!

Ün'ün kaçakçılıktan elde ettiği iddia edilen gelirleri pavyonlarda harcadığı, Edirne'de mekana neon ışıklar ve hoş geldin tabelalarıyla girerken çekilen fotoğraflarından anlaşıldı. Mekan takipçileri ve siyasi yorumcular, bir milletvekilinin maaşıyla bu kadar lüks bir yaşantının sürdürülmesinin mümkün olmayacağını dile getirerek şüphelerini artırdı.

CHP içinde ve dışında tartışma yaratan bu skandal, soruşturmaların devam ettiği ve kamuoyunun merakla takip ettiği bir süreç olarak kayıtlara geçti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —