CHP'li Özel HDP'ye yeşil ışık yaktı! Gözler İP'in milliyetçisi Yavuz Ağıralioğlu'nda

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın CHP'ye davetine Özgür Özel'in, "HDP ile görüşülebilir" ifadesinden sonra gözler, "CHP, 'HDP var' derse biz burada yokuz deriz" ifadelerini kullanan İP'li Yavuz Ağıralioğlu'na çevrildi.

Politika 8.03.2023 02:21:00 0
CHP
Tarih: 08.03.2023 02:25

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, zehir zemberek sözlerle terk ettiği 6'lı masaya geri döndü. Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı karşısında geri adım atarak geliştirdiği sözde bir sistemle, masaya Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı cumhurbaşkanı yardımcısı olarak önerdi.

Oynanan tiyatronun devamında, Millet İttifakı'nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

HDP'den CHP'ye 'gelin görüşelim' teklifi!
Kılıçdaroğlu'nun adaylığı Saadet Partisi Genel Merkez binasında ilan edilirken, daha önce kamuoyuna "Kendi adayımızı çıkartacağız" blöfü yapan HDP'den, CHP'ye görüşme teklifi geldi. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Kemal Kılıçdaroğlu'nu tebrik ederken, "Kendisini görüşmek için HDP Genel Merkezi'ne bekliyoruz" dedi.

HDP'li Sancar'a ilk olumlu cevap CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den geldi. Özel, "Ziyaret olasıdır, HDP Genel Merkezi ziyaret edilebilir." ifadelerini kullandı.

İP'li Yavuz buna ne diyecek?
Yaşanan tüm bu gelişmeler İP'in milliyetçi isimlerinden Yavuz Ağıralioğlu'nun katıldığı programlarda HDP'ye ilişkin kullandığı ifadeleri gündeme getirdi.

Ağıralioğlu, CNN Türk ekranında katıldığı tüm programlarda, "CHP, 'HDP var' derse biz burada yokuz deriz" ifadelerini kullanmıştı.

Mithat Sancar'ın açıklamasına CHP'den olumlu cevap gelmesinden sonra Yavuz Ağıralioğlu'nun ne diyeceği merakla bekleniyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem