CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Demirtaş'a Cezaevi Ziyareti!

CHP Lideri Özel'den Demirtaş'a Ziyaret: Kardeşlik Mesajları Peş Peşe!

Politika 21.10.2024 20:52:00 0
CHP Genel Başkanı Özgür Özel
Tarih: 21.10.2024 20:54 Güncelleme: 21.10.2024 20:55

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki heyet, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etmek üzere Edirne F Tipi Cezaevine gitti. Ziyaret sırasında Özel'in geniş araç konvoyu dikkat çekti.

POLİTİK YUMUŞAMANIN İZLERİ

Türkiye siyasetindeki yumuşama dönemi, muhalefet partileri arasında yakınlaşma işaretleriyle derinleşiyor. MHP'nin Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisine el uzatma girişimlerinin ardından, yerel seçimler sırasında DEM Parti ile iş birliğine giden CHP'den de bir jest geldi. Bu kez CHP Genel Başkanı Özgür Özel, HDP'nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti. Daha önceleri aynı ziyareti CHP'nin başka bir önde gelen politikacısı Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleştirmişti.

ÖZEL VE HEYETİ CEZAEVİNDE

Özgür Özel ve heyeti, planladıkları ziyaret için Edirne F Tipi Cezaevi'ne vardı. Ziyaret öncesinde, Özel'e, Selahattin Demirtaş'ın avukatı tarafından imzalı "Arafta Düet" adlı kitap ve içeriğinde Demirtaş'ın Türkiye kamuoyuna yönelik bir çağrı metni bulunan belge takdim edildi. Belirtilene göre bu çağrı metni, basın aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılacak.

DİKKAT ÇEKEN KONVOY

Öte yandan Özgür Özel'in konvoyu, içinde bulunduğu ve makam aracı olarak kullandığı minibüsle birlikte, ona eşlik eden kalabalık araç kuyruğu ile dikkatleri üzerine çekti. Konvoyun geçişi sırasındaki görüntüler, kameralar tarafından kaydedildi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem