Yeşilyurt belediyesinin araç filosu yenileniyor

Araç filosunu ihtiyaçlar doğrultusunda yenileyen Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi araç filosuna iki metreküplük yol süpürme araç eklendi

Çevre 3.05.2022 14:09:53 0
Yeşilyurt belediyesinin araç filosu yenileniyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.05.2022 14:09

Araç filosunu ihtiyaçlar doğrultusunda yenileyen Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi araç filosuna iki metreküplük yol süpürme araç eklendi

Daha temiz, daha yeşil ve daha ferah bir Yeşilyurt için 7- 24 mesai yaparak cadde, sokak ve mahalleleri temizleyen Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğüne tahsis edilen yol süpürme aracı, Yeşilyurt’un yaşam alanlarındaki temizlik çalışmalarına dahil edildi. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Çilesiz Mahallesinde temizlik çalışması yapan Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek, hem Ramazan Bayramlarını tebrik ettiler hem de araç filosuna katılan yol süpürme aracını incelediler.

Yeşilyurt’un bütün yaşam alanlarının temiz, düzenli ve sağlıklı olması için temizlik hizmetlerine büyük önem verdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Hizmet kalitesinin artması ve daha hızlı hizmet edebilmek için iş makinesi ve araçlar son derece önemlidir. Araç filomuzu ihtiyaçlar doğrultusunda yenileyerek yeni araçlarımızla vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmetler sunuyoruz. Güçlü, modern ve son teknolojik araçlarla baştan aşağıya yenilediğimiz Temizlik İşler Müdürlüğü araç filomuza yeni katılan araçlarımızla artık hemşehrilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini artırmış olacağız. Temizlik çalışmalarında ihtiyacını hissettiğimiz yol süpürme aracımızı filomuza katmış olduk, hayırlı uğurlu olsun. Manevra kabiliyeti yüksek, dar ve küçük alanları rahatlıkla temizleyebilecek güce ve imkana sahip yeni aracımız, temizlik hizmetlerimize ayrı bir güç katacaktır. Temiz ve düzenli bir ilçe imajına sahip Yeşilyurt’umuzu, yeni araçlarımız ve alanında deneyimli personellerimizin büyük gayretleriyle daha temiz, daha düzenli ve daha mutlu bir hüviyete ulaştıracağız. Cadde ve sokaklarımızın pırıl pırıl olması, vatandaşlarımızın hijyenik ve temiz alanlarda mutlu bir hayata sürmesi için temizlik hizmetlerimizi 7/24 sürdürmekteyiz. Göreve geldiğimizden bugüne kadar Yeşilyurt’umuza daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu yenileyerek güçlendirmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızın, yatırımlarımızın ve hizmetlerimizin halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını dilerim. Yeşilyurt’umuzu köşe bucak temizleyecek yeni araçlarımızın vereceği büyük katkıyla birlikte temizlik hizmetlerindeki başarı çıtamızı inşallah daha iyi bir seviyeye çıkartacağız. 60 araç ve 280 personelle birlikte üç vardiya şeklinde aralıksız devam eden temizlik hizmetlerimiz sayesinde Yeşilyurt’umuzu temiz ve düzenli tutmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü araç filosuna eklenen yeni araçların hayırlı olmasını temenni eden AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, “ Yeşilyurt’un temizliğine ve çevre düzenlemelerine büyük önem veren Belediye Başkanımız Mehmet Çınar ile Temizlik Hizmetleri Müdürlüğündeki tüm personellerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeşilyurt’un mutlu, huzurlu ve düzenli yapısının korunmasından bizler ziyadesiyle memnun oluyoruz. Yeşilyurt’un cadde, sokak ve diğer tüm yaşam alanlarının temizliği için araç filosuna yeni araçların katılması, hizmet kalitesini artıracaktır. Cenab-ı Allah sağlıkla, huzurla ve mutluluk içerisinde yaşamayı tüm hemşehrilerimize nasip etsin, araç filosuna katılan yeni araçlarda hayırlı uğurlu olsun. Bu vesileyle tüm mahalle sakinlerimizin ve personellerimizin mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum ve kutluyorum” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yeni alınan araçlar arasına dâhil edilen yol süpürme aracının direksiyonuna geçerek, cadde ve sokaklarda temizlik çalışması yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ