Polis memurundan kaplumbağaya şefkat eli

Tunceli’de Son Günlerde 40 Dereceye Yaklaşan Hava Sıcaklıkları, Yaban Hayvanlarının Hayatını Da Olumsuz Etkiliyor. Aşırı Sıcaklarda Susuz Kalan Bir Kaplumbağaya Polis Kontrol Noktasında Nöbet Tutan Bir Polis Memuru Pet Şişeden Su İç

Çevre 1.08.2019 11:51:50 0
Polis memurundan kaplumbağaya şefkat eli
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sıcak havanın etkisini sürdürdüğü bu günlerde Tunceli’de bir polis memuru, kaplumbağaya su içirdi, o anların yer aldığı görüntüler ise sosyal medyada beğeni topladı.

Sıcak hava dalgası Türkiye genelinde olduğu gibi Tunceli’de de etkili oluyor. Özellikle son günlerde artan sıcaklıklar nedeniyle kentte termometreler 40 dereceye ulaştı. Sıcak hava dalgasından insanlar kadar hayvanlarda etkilenmeye başladı. Tunceli’de polis kontrol noktasında nöbet tutan bir polis memuru, aşırı sıcaklar nedeniyle susuz kalan kaplumbağayı fark edip yanına gitti. Polis memuru, yanındaki pet şişede bulunan sudan kaplumbağaya su verdi. Susayan kaplumbağa ise tepki vermeden polis memurunun verdiği suyu içti.

Polis memurunun kaplumbağaya su içirdiği o anlar ise yanındaki arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.O görüntüler sosyal medyada da beğeni topladı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem