Elazığ’da eğitimciler fidan dikti

Elazığ’da 'Bir Fidan Toprağa, Bin Nefes Geleceğe' seferberliği kapsamında başlatılan kampanya ile Memur-Sen üyeleri binlerce fidanı toprakla buluşturdu.

Çevre 26.11.2020 16:09:01 0
Elazığ’da eğitimciler fidan dikti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.11.2020 16:09

Elazığ’da "Bir Fidan Toprağa, Bin Nefes Geleceğe" seferberliği kapsamında başlatılan kampanya ile Memur-Sen üyeleri binlerce fidanı toprakla buluşturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı’nın koordinesinde “Bir Fidan Toprağa, Bin Nefes Geleceğe” seferberliği kapsamında Elazığ’da bu sene 223 bin fidan dikimi gerçekleştirilmesi için başlatılan çalışmalar sürüyor. Valilik koordinesinde Orman Bölge Müdürlüğü tarafından kentte her gün 7 bin 700 adet fidan dikimi yapılıyor. Bugün de Memur-Sen Elazığ İl Temsilciliği ile Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Harput Mahallesi Göllübağ mevkiinde fidan dikimi gerçekleştirildi. Çok sayıda eğitimcinin katılım gösterdiği etkinlikte, 7 bin 700 adet fidan toprakla buluşturuldu.

Anlamlı bir etkinlik düzenlediklerini dile getiren Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “ Bugün Fidan, Yarın Nefes ve Geleceğe Nefes Ol, sloganıyla yapılan kampanyaya Memur-Sen ailesi olarak destek vermek için buradayız. Fidanlarımız toprakla buluşturmak için bir araya geldik. Aramızda öğretmen arkadaşlarımız var, onlar da yarınlarımızı yeşertenlerdir. Aynı şekilde kamu kurumlarında çalışan arkadaşlarımız da buradalar. Güzel bir etkinlik vesilesiyle buradayız ve geleceğimize miras bırakacağımız en anlamlı projeye katkı sunduğumuz için de mutluluk duyuyoruz” dedi.

Etkinliğe, Elazığ AK Parti Milletvekili MKYK Üyesi Metin Bulut, İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi ve çok sayıda üye katıldı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ