Çamurlu Mahallesinde yol açma çalışmaları

Çevre 8.01.2018 15:58:54 0
Çamurlu Mahallesinde yol açma çalışmaları
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.01.2018 15:58
Battalgazi Belediyesi tarafından Çamurlu Mahallesi’nde imar yolu açma çalışmaları devam ediyor. Çamurlu Mahallesi sakinleri yol genişliğinin 3 metreden 20 metreye çıkarılmasından dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.
Battalgazi Belediyesi, yeni yılda da imar yolu açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi’nde imar yolu açma çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Yol genişliği 3 metreden 20 metreye çıkarılan Çamurlu Mahallesi Gültekin Sokağın yolları, yapılan dolgularla birlikte virajlardan da kurtarıldı. Mahalle sakinlerinden Ali Çamur, yapılan hizmetten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Yeni yol çalışmasını oldukça olumlu karşılıyorum. Yeni yapılan her şey güzeldir. Gerek mahallemiz, gerekse Malatya’mız açısından çok güzel çalışma. Şu an burada yaklaşık 40 hane var. Ancak merkeze yakın olduğundan dolayı nüfusumuz günden güne artıyor. Önce burada yol yoktu. Aşağıda bir yolumuz vardı. O da eski köy yoluydu. İmara girdikten sonra mahallemizin bu yol çalışmasıyla çehresi değişiyor” dedi.
“Oldukça sıkıntılı bir yoldu”
Çamurlu Mahallesi sakinlerinden Ekrem Karakuş ise, “Eski yolumuz virajlıydı, aynı zamanda çok dardı. İki araç yan yana geçemiyordu. Oldukça sıkıntılı bir yoldu. Şu anki yol çalışmaları çok güzel. Battalgazi Belediyesi’nin çalışmalarından memnunuz. Böyle bir yol açtığı için Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a çok teşekkür ediyoruz. Genel olarak belediyemizin çalışmalarından memnunuz. Battalgazi Belediyemizi diğer mevcut ilçe belediyeleri ile kıyasladığımızda Battalgazi Belediyemizi çok önde görüyoruz. Ayrıca imar yollarının açılmasından dolayı ayrıca memnunuz. Battalgazi Belediye Başkanımız ve belediye personellerine çok teşekkür ediyoruz. Yaklaşık bir aydır yol açılması için çalışılıyor. Yeni yol için oldukça fazla dolgu gerekiyor. Dere yolları çoktu. Halkımız genelde memnun. Öteden beri böyle bir beklentimiz vardı. Bir an önce bu imar yollarının açılmasını istiyorduk. Kısmet bu zamanaymış. Yöre halkı olarak yapılan çalışmalardan memnunuz ve bu güzel çalışmaların devamını diliyoruz. Aynı zamanda Belediye Başkanımıza da başarılar diliyoruz” diye konuştu.
“Bu güzel bir şey”
Mehmet Karakuş isimli mahalle sakini de, “Belediyemizin bu yol açma çalışmasından dolayı çok teşekkür ederiz. Yollarımız açılıyor. Bu güzel bir şey. Çalışmalardan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Battalgazi Belediyemize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon maçında düdük Hatice Aydın’da


Van Spor

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ