Bingöl’de bu yıl 488 kilometre asfalt yapıldı

Bingöl merkeze bağlı Olukpınar köyünde konuşan Vali Kadir Ekinci, 'Bu yıl toplam 488 kilometre asfalt yaptık. Bu Bingöl tarihinde bir ilktir ve bir rekordur. Bu yıl kırdığımız rekoru seneye daha da fazla yenileceğiz” dedi.

Çevre 27.12.2021 16:22:43 0
Bingöl’de bu yıl 488 kilometre asfalt yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.12.2021 16:22

Bingöl merkeze bağlı Olukpınar köyünde konuşan Vali Kadir Ekinci, "Bu yıl toplam 488 kilometre asfalt yaptık. Bu Bingöl tarihinde bir ilktir ve bir rekordur. Bu yıl kırdığımız rekoru seneye daha da fazla yenileceğiz” dedi.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, merkeze bağlı Olukpınar köyünde bölge muhtarları ile bir araya geldi. Burada konuşan Vali Kadir Ekinci, İl Özel İdaresi tarafından köylerde 488 kilometre yol yapıldığını ve bunun bir rekor olduğunu söyledi. Vali Ekinci, "Biz biliyoruz ki sizler yapılan işlerin en iyisine layıksınız. Ve biz de elimizden geldiğince en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Muhakkak eksikliklerimiz vardır ama bunlar tamamlanmayacak eksiklikler değildir. Dolayısıyla gönüller bir olduğu müddetçe, biz eksikliklerimizin her halükarda gidereceğimize inanıyoruz. Bugüne kadar bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı da Allah razı olsun. Diliyoruz ki bundan sonra da gönül birliğimiz devam etsin. Bu yıl toplam 488 kilometre asfalt yaptık. Bu Bingöl tarihinde bir ilktir ve bir rekordur. Bu yıl kırdığımız rekoru seneye daha da fazla yenileceğiz. Bu vesile ile tüm özel idare çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz ise "Biz bir ekibiz. Hiç kimse tek başına bir şey yapamaz. Bir ekip olarak hareket ettiğimizde, bir birlik ve beraberlik olduğunda, samimiyet olduğunda, iyi niyet olduğunda işler yapılıyor. Ama bu olmazsa herkes bir tarafa çekiştirirse herkes kendine doğru çekerse işlerin bereketi kalmıyor. Çok şükür bereketli bir şekilde iş yapmaya devam ediyoruz. 500 kilometreye yakın sadece kırsalda çalışma yapıldı. Bu büyük bir başarı gerçekten. Sayın valimiz ve en alttaki çalışana kadar herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Toplantı, muhtarların sorun ve taleplerinin ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ