Başkan Güder, ulaşım yatırımlarını inceledi

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kernek Mahallesindeki 11 sokakta devam eden 3.5 milyon liralık ulaşım yatırımlarını yerinde inceledi. Başkan Güder, “Ulaşım yatırımlarında h

Çevre 2.06.2022 12:45:29 0
Başkan Güder, ulaşım yatırımlarını inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.06.2022 12:45

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kernek Mahallesindeki 11 sokakta devam eden 3.5 milyon liralık ulaşım yatırımlarını yerinde inceledi. Başkan Güder, “Ulaşım yatırımlarında hedefimize kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz” dedi.

‘Yol medeniyettir, Yol hayattır’ düsturuyla hareket eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları üzerine 2019 yılından bu yana asfalt seferberliğini sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yaşayan vatandaşların daha kaliteli ve konforlu ulaşımı için başlattığı yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, son olarak geçtiğimiz günlerde Kernek mahallesindeki 11 sokakta başlattığı ulaşım yatırımlarında sona yaklaştı. 7 bin metrekarelik kaldırım ve 14 bin metrekarelik sıcak asfalt çalışmaları çerçevesinde ekipler, kaldırım çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarının startını verdi. Toplam 3.5 milyon liralık yatırımı ilçeyle buluşturan ekiplerin değişimine ve gelişimine büyük katkı sağlayan bu hummalı çalışmaları vatandaşlardan büyük takdir toplarken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de çalışmaları yerinde inceledi. Birim müdürlerinden bilgiler alan Başkan Güder, kaliteli ulaşım noktasında büyük yatırımları hayata geçirdiklerine dikkat çekerek, yoğun tempoyla çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı.

“Hizmette sınır tanımayan bir başkana sahibiz”

Kernek mahallesinin yapılan çalışmalarla daha modern hale geldiğine dikkat çeken Kernek Mahallesi Muhtarı Metin Türkoğlu, “Battalgazi Belediye Başkanımıza bugüne kadar ne söylediysek kısa süre içerisinde halloldu. Sağ olsun, var olsun. Takdire şayan çalışmalara imza atan Başkanımıza Osman Güder’e ve ekibine mahallem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrı bir özelliği bulunan mahallemize yakışır hizmetler yapılıyor. Buda bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımız çalışmalardan memnun, bizler memnunuz. Rabbim bin kere razı olsun başkanımızdan. Hizmette sınır tanımayan bir başkana sahibiz” şeklinde konuştu.

“İlçemizin 103 mahallesinde de çalışma var”

Battalgazi’deki 103 mahallede çalışmaların olduğunun altını çizen Başkan Güder ise, “Kernek mahallemizde üst yapı yenileme çalışmalarımız devam ediyor. amacımız caddelerimizi sokaklarımızı belirli bir standarda yükseltmek. Vatandaşlarımızın arzu ettiğimiz düzeyi Battalgazi Belediyesi olarak yakalamak ve bu konforu sağlamak. Özellikle 2023 yılında asfaltsız yolumuz kalmayacak hedefimize kararlılıkla yürüyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ulaşım yatırımlarına örnek çalışmalara imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Kışın yaşadığımız zorlu koşullar nedeniyle çalışmalarımıza ara vermiştik ama havaların ısınmasıyla çalışmalarımızı dört koldan başlattık. Ekiplerimiz, ilçemizin 103 mahallesinde bir hizmet kazandırmak için gecesini gündüzüne katmış durumda. Türkülere konu olmuş ve Malatya’mız ile özdeşleşmiş olan Kernek mahallemizi restore ederken özel hassasiyet gösteriyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde buradaki çalışmaları tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Cumhurbaşkanımızın sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında ifade ettiği gibi gönül ve hizmet belediyeciliğini vatandaşlarımız ile buluşturmamız gerekiyor. Battalgazi Belediyesi olarak bir yandan gönülleri alma adına çalışmalarımızı sürdürürken diğer yandan da hizmet belediyeciliğimizi aktif bir şekilde sürdürüyoruz. İlçemiz yapılan hizmetlerle göç veren değil göç alan ilçe konumuna geliyor. Buda bizleri mutlu ediyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ