Başkan Asya, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’ndaki çalışmaları inceledi

MUŞ BELEDİYE BAŞKANI FEYAT ASYA, CEZAEVİ YOLU OLARAK BİLİNEN VE BELEDİYE MECLİS KARARIYLA ‘RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI’ ADI VERİLEN GÜZERGAHTA DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ.

Çevre 9.11.2020 12:51:14 0
Başkan Asya, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’ndaki çalışmaları inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.11.2020 12:51

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Cezaevi Yolu olarak bilinen ve belediye meclis kararıyla ‘Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’ adı verilen güzergahta devam eden çalışmaları inceledi.

Şehir Mezarlığından başlayıp Muş-Bitlis karayoluna bağlanan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda asfalt çalışması başlatıldı. Uzun bir süredir yol genişletme ve reglaj çalışmalarının yapıldığı bölgede asfalt öncesi malzeme serimi yapılıyor. İlk etabı 25 metre, toplamda 35 metre genişliğinde ve 3 kilometre uzunluğundaki yolun tamamlanması ile Muş’a önemli bir bulvar kazandırılacak.

Belediye Başkanı Feyat Asya, asfalt öncesi plentmiks (PMT) seriminin yapıldığı bulvarda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Karayolları Bölge Müdürlüğünün katkıları ile yapılan asfalt çalışmasını yağışlar öncesi tamamlamayı umduklarını kaydeden Başkan Asya, “Muş’umuzun gelişimine katkı sağlayacağına inandığımız Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’ndaki çalışmalarımız devam ediyor. Yol medeniyettir anlayışı ile uzun bir süredir burada yaptığımız çalışmaların sonucunda asfalt aşamasına gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda söz konusu bölgede genişletme ve düzenleme çalışmalarımızı başlattık. Bu yıl çalışma sezonunun başından itibaren mevcut çalışmalara biraz daha fazla yoğunlaştık. Yolumuzun gidiş yönünde sol tarafı şehre bağlı imar alanımızda. Sağ tarafı Soğucak köyümüze bağlı olduğu için planlamasını yaptığımız 35 metrelik yolun 25 metresini ilk etapta yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte buraya uygulayacağımız imar çalışması ile geri kalan 10 metrelik yolun ilavesini yapabileceğiz” dedi.

Muş’a yeni bir bulvar kazandırdıklarını ifade eden Başkan Asya, “Muş’umuz günden güne gelişiyor. Yaptığımız hizmetlerle kadim şehrimizi geleceğe taşıyoruz. Yaşam alanlarımızı daha geniş alanlara yayarak gelişim ve kalkınmaya öncülük edebiliriz. Şehir merkezindeki 4 ana güzergahımızın yanında Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nı da hizmete açtığımızda Muş’umuza ciddi manada bir katma değer sağlamış olacağız. Bir yandan şehir merkezinde yaşanan trafik sorununu asgari düzeye indirmiş olacağız, diğer yandan yeni ticari ve yerleşim alanları ile ilimizi güzelleştireceğiz. Çalışma arkadaşlarımız bu bölgede yoğun bir mesai harcadılar. Asfalt aşamasına kadar kendi imkanlarımızla getirdiğimiz çalışmaları, Karayolları Bölge Müdürlüğümüzün katkıları ile asfaltını da yaparak hizmete açmayı planlıyoruz. Desteklerinden dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza, bakanlığımızın değerli yetkililerine, Karayolları Bölge Müdürümüze, çalışanlarına ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Rüzgarı Esti


Van Spor

Erzurumlu Akademisyen Doç. Dr. İrfan Kurudirek Avrupa Herkes İçin Spor Birliği Başkanı Seçildi


Van Spor

Hakkarili sporculardan büyük başarı


Van Spor

24Erzincanspor Altınordu’yu 2-0 mağlup etti


Van Spor

Yüksekova’da "Kayaklı Koşu Barış ve Kardeşlik 1. Etap yarışması" heyecanı


Van Spor

Yeşilyurtspor sahasında Bingöl’ü ağırlıyor


Van Spor

Badminton’da Erzincan rüzgârı: 3 şampiyonluk, 1 ikincilik


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 5 - MKE Ankaragücü: 0


Van Spor

Kayakla Oryantiringde Milli Takım Seçmeleri Refahiye’de yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ