Tarih: 19.08.2024 21:45

Cevdet Altındağ İpekyolu’nda terörist yakınlarını işe almaya devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

İpekyolu Belediyesi’nin DEM’li Başkanı Cevdet Altındağ’ın yaptığı personel alımı ve kurum içindeki görevlendirmeleri ile terörist yakınlarına sahip çıktığını “DEM’li Cevdet Altındağ İpekyolu’nu terör merkezine mi dönüştürüyor?” başlıklı haberimizde de gündeme getirmiştik.

Terörist yakınlarına sahip çıkma geleneğini sürdüren İpekyolu Belediye Başkanı Cevdet Altındağ, 2 terörist yakınını daha işe aldı.

ÇALIŞANLARIN İŞİ VE EKMEĞİ İLE OYNAMIŞTI

Cevdet Altındağ göreve başladıktan sonra belediye çalışanı 225 işçiyi paramız yok, maaşları ödeyemiyoruz, kota aşılmış gibi gerekçelerle telefonlarına gönderilen (SMS) kısa mesaj ile hukuksuz bir şekilde işten çıkarmıştı.

VAN’IN EVLATLARINA YOK, TERÖRİST YAKINLARINA VAR!

DEM’li Belediye yönetimi bir yandan çalışanları kota aşılmış, borçlar var, paramız yok, maaş ödeyemeyiz diyerek çalışanların ekmeği ile oynarken, diğer yandan PKK/KCK terör örgütü mensubu teröristlerin yakınlarını işe almaya devam ediyor.

2 TERÖRİST YAKINI DAHA İŞE ALINDI

İpekyolu Belediyesi son olarak 2 terörist yakınını değer ailesi kapsamında işe aldı.

2024 Temmuz ayı başında işe aldığı Cemil Bor, PKK terör örgütü üyesi Agit Abi’nin kardeşi. Terör örgütü üyeliğinden hüküm giyen Agit Abi ceza evinde yatıyor.

Terör örgütü PKK/KCK üyeliğinden hükümlü Agit ABi

2024 Temmuz ayı başında işe aldığı diğer isim Şaban Abo. PKK terör örgütü üyesi Sibel Abo ve Erhan Abo’nun kardeşi. Terör örgütü üyesi Abo kardeşlerin ikisi de etkisiz hale getirildi.

Etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist  Sibel Abo

Etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Erhan Abo

DAHA ÖNCE İŞE ALDIĞI VE KONUM VERDİĞİ TERÖRİST YAKINLARI

Göreve geldiğinden bu yana terör örgütü mensuplarının yakınlarını himaye duygusu ile hareket eden İpekyolu Belediye Başkanı Cevdet Altındağ, daha önce Temmuz 2020’de öldürülen PKK/ KCK terör örgütü üyesi (Çekdar Soreş) Harun İtah’ın yakını terörist yakını Mehmet Salih İtah’ı işe almış, 15.08.2022’de MİT operasyonu ile öldürülen PKK/YPG'nin sözde Aynularab yürütme konseyi üyesi Erhan Arman'ın kardeşi Murat Arman’ı da Özel Kalem Müdür Vekili olarak görevlendirmişti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —