Çat Horasan’da vatandaşlarla bir araya geldi

Çat Horasan’da vatandaşlarla bir araya geldi

Politika 8.05.2023 10:26:16 0
Çat Horasan’da vatandaşlarla bir araya geldi
Tarih: 08.05.2023 10:26 Güncelleme: 08.05.2023 10:26
Yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili adayı Sadık Çat, Horasan’da seçmenleri ziyaret etti.
Son haftasına girilen Genel seçimler öncesi Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili adayı Sadık Çat, İlçe gezilerine devam ediyor.
Adaylığının açıklanmasının ardından oluşturduğu özel ekiple Köy, Mahalle, Belde, ilçe ve şehir merkezi olmak üzere girilmedik kapı sıkmadık el bırakmayan Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili adayı Sadık Çat, beraberinde Milletvekili aday adayı Yunus Emre Büyükkale, İl Başkan yardımcıları Muhsin Yılmaz ve teşkilat mensupları ile birlikte Horasan ilçesine çıkarma yaptı. Horasan İlçe Başkanı Medeni Kılıçer tarafından karşılanan Çat ve berberindekiler, Kırkgözeler köyünde kahvehane toplantısına katıldı ardından Horasan Sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti. Sanayi sitesindeki gezinin ardından ilçe merkezine geçen Milletvekili adayı Sadık Çat, esnaf gezisi de yaparak 14 Mayıs seçimleri için vatandaşlardan destek istedi. Seçim gezisinin ardından kısa bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Sadık Çat, "Milli görüş halkımızın kalplerine yazılmış. İnşallah verdikleri destek ile Milli görüş meclise girecek. Ata toprağımız Horasan İlçemizde Kırkgözeler köyünde kahvehane toplantısı ve Horasan Sanayisinde Seçim çalışmalarımıza devam ettik. Bizlere eşlik eden İlçe başkanımız Medeni Kılıçer beye teşekkür ediyorum, Allah kendisinden razı olsun. Bir kere daha net olarak söylüyorum ki Kalplere yazılmış Allah’ın izniyle Horasan Milli Görüş Meclise diyor" dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ