Çakmur bilek şampiyonlarını kutladı

Çakmur bilek şampiyonlarını kutladı

Van Spor 18.04.2025 10:45:20 0
Çakmur bilek şampiyonlarını kutladı
Tarih: 18.04.2025 10:45 Güncelleme: 18.04.2025 10:45
Dünya ve Avrupa’da bileği bükülemeyen ‘Avatar’ lakabı ile tanınan Gökhan Seven, yeni şampiyonlar yetiştiriyor. Seven’in yoğun mesaisi semeresini verdi. Muhammet Talha Himkuran ile Turan Batın İnce, Kayseri’de kürsüye çıktı.
Sadece Erzurum’da değil bilek güreşi dendiğinde tüm Türkiye’de ilk akla gelen isimlerden Gökhan Seven’in yetiştirdiği sporcular da bir bir kürsüye çıkıyor. Dünya ve Avrupa’da bileği bükülemeyen ‘Avatar’ lakaplı Gökhan Seven, sporcu olarak Erzurum ve Türkiye’ye şampiyonluklar kazandırmaya devam ederken, yetiştirdiği sporcularda daha şimdiden adından söz ettirmeye başladı.
Kayseri’de Kürsüye Çıktılar
7-12 Nisan Kayseri’de yapılan bilek güreşi Türkiye Şampiyonası milli takım seçmelerinde Muhammet Talha Himkuran Engelliler kategorisi ayakta 60 kg’da sağ kolda 1. Sol kolda ikinci oldu. Turan Batın İnce ise 15 yaş genç erkekler kategorisinde sağ kolda birinci olarak milli takıma seçildi. Dadaşların bilek güreşindeki milli gururu Gökhan Seven de 100 kg’da Türkiye şampiyonu olarak madalya ve şampiyonluklar zincirine yeni bir halka daha eklemiş oldu.
Romanya’da Yapılacak Avrupa Şampiyonasına Katılacaklar
Antrenörleri Gökhan Seven eşliğinde çalışmalarına devam eden Sporcular, 31 Mayıs 7 Haziran’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası için Romanya’ya gidecekler. Türkiye’nin bütün illerinden il birincilerinin katıldığı yaklaşık 1800 sporcu, Romanya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılabilmek için gençler kıyasıya savaştı. Kayseri’deki Milli takım seçmelerinde Erzurum’u temsilen antrenör ve aynı zamanda sporcu olarak da katılan Gökhan Seven ve sporcuları memleketlerinin en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
Çakmur Tebrik Etti Başarılar Diledi
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Bileği bükülemeyen şampiyonları kutladı.
İl Müdürü Çakmur, Dünya ve Avrupa’da bileği bükülemeyen Gökhan Seven ile Kayseri’de yapılan Milli takım seçmelerinde başarılı olan Muhammet Talha Himkuran ve Turan Batın İnce’yi tebrik ederek Romanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası öncesi başarı dileklerini iletti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ