Çakır: “Millet ve memleket meselesi”

Çakır: “Millet ve memleket meselesi”

Politika 24.04.2023 11:56:47 0
Çakır: “Millet ve memleket meselesi”
Tarih: 24.04.2023 11:56 Güncelleme: 24.04.2023 11:56
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Mehmet Musa Çakır, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Merkez ilçelerden başlayan seçim çalışmalarını Tortum ve Uzundere’ye de taşıyan Çakır, gittiği her ilçede ayrı bir ilgiyle karşılaştı. Vatandaşlarla kurduğu iletişim ve diyaloglarıyla göz dolduran Mehmet Musa Çakır, aynı zamanda gazeteci oluşunun avantajlarını da kullanıyor. Şehrin bütün ilçelerini yakından tanıyan ve ihtiyaçlarının neler olduğunu az-çok bilen bir gazeteci olarak beklenti ve talepleri neredeyse seçmenlerden önce tespit eden Çakır, çaldığı her kapıda ayrı bir sıcaklık, ayrı bir yakınlık buluyor.
İlçelerde büyük ilgi
Aziziye, Yakutiye, Palandöken, Aşkale, Tortum, Uzundere ilçelerindeki seçim gezilerinde Erzurum’un sahip olduğu kalkınma potansiyellerinin yanı sıra 14 Mayıs seçimlerinin önemini de dile getiren MHP Erzurum Milletvekili adayı Mehmet Musa Çakır, birlik ve beraberliğe yönelik olarak yaptığı vurgularla da dikkat çekiyor. Esnaf, kahvehane ve vatandaşlarla bir araya geldiği her platformda, 14 Mayıs seçimlerinin kader seçimleri olduğunu ifade eden Mehmet Musa Çakır, “Seçmenlerimizin bu bu seçimlerde göstermeleri gereken hassasiyetin gerçekten de en üst düzeyde olması gerekiyor. Çünkü bu seçim sadece sıradan bir seçim değil. Bu seçim, ülkenin yarınlarını ve hepimizin geleceğini yakından ilgilendiren bir seçim” diye konuştu.
Millet ve memleket meselesi
“Mesele siyaset olsaydı, seçmenlerimizden oy ister geçerdik” diyen Mehmet Musa Çakır, özellikle gençlerle sohbetlerinde vurguyu hep şöyle yapıyor: “Ama mesele siyaset değil; işte biz bu yüzden seçmenlerimize ve özellikle de genç kardeşlerimize ‘bize oy verin’ demekten ziyade, ‘ülkemize, milletimize sahip çıkın’ diyoruz. Çünkü mesele siyaset değil, millet ve memleket meselesi” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ