Çağlar ve Djiku Dönüyor! Fenerbahçe, Derbi İçin Hazır!

Derbi öncesi Fenerbahçe'den ikili müjde: Çağlar ve Djiku sahalara dönüyor.

Van Spor 22.02.2025 18:25:00 0
Çağlar ve Djiku Dönüyor! Fenerbahçe, Derbi İçin Hazır!
Tarih: 22.02.2025 18:28

Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasındaki büyük derbi için hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, pazartesi günü Galatasaray ile karşılaşacak. 

ANTRENMANLAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Eğitimlerini Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda sürdüren takım, ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle idmana start verdi. Pas ve şut çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maçlar yapıldı. Anderlecht ile UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşan oyuncular, günü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. 

ÇAĞLAR VE DJIKU ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Uzun süredir sakatlıkla mücadele eden Çağlar Söyüncü ve Alexander Djiku, bugünkü antrenmanla birlikte takımla birlikte saha çalışmalarına yeniden başladı. Bu gelişme, derbi öncesinde Fenerbahçe için büyük bir moral kaynağı oldu. 

HAZIRLIKLAR YARIN SONA ERECEK

Fenerbahçe, yarınki antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını sonlandıracak. Derbi öncesinde takımın moral ve sağlık durumu, maçın sonucu üzerinde büyük etki yapacak gibi görünüyor.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem