Zorluoğlu 'Vatandaşın desteği bizi daha güçlü yapıyor'

Van’ın modern bir şehir yapısına kavuşması için yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi kentin birçok noktasını şantiyeye çevirdi.

Van Büyükşehir 13.02.2018 22:36:51 0
Zorluoğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.02.2018 22:36

Van’ın modern bir şehir yapısına kavuşması için yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi kentin birçok noktasını şantiyeye çevirdi.

 

Çalışmalar kapsamında İki Nisan ve Hasanbey Caddelerinde asfaltlama ve yenileme çalışması yapıldı. İki Nisan Caddesinin aydınlatmaları, kaldırımları ve yolu sil baştan yenilenirken, alt yapısı tamamlanan ve yolu genişletilen 5 kilometrelik Hasanbey caddesine de sıcak asfalt döküldü. Yapılan çalışmaları yerinde görmek için caddeleri gezen Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, yaptığı incelemelerin ardından caddelerle ilgili birimlerden bilgi aldı. 


Mahalleliler ve cadde esnafı tarafından da ilgiyle karşılanan Vali Zorluoğlu, vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinlerken çalışanlarla tek tek tokalaşıp moral verdi. 


Yapılan çalışmaların ve emeklerin yerini bulduğunu ve bugüne kadar merkez ve ilçelere bin kilometreye yakın asfaltlama çalışması yaptıklarını belirten Vali Murat Zorluoğlu  “Şu anda kırsalda ciddi bir şekilde asfaltlama çalışması yapıyoruz. Yine Edremit, İpekyolu ve Tuşba  İlçelerinde de asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün asfaltını döktüğümüz Edremit İlçesi Hasanbey Caddesi uzun yıllardır hizmet görmemişti. Biz buranın alt yapısını yaptık. Şimdi de asfaltını döküyoruz. İki Nisan Caddesi de Van’ın en önemli caddelerinden biridir. İnşallah bittiğinde Van’a yakışır modern bir cadde olacak” dedi. 


Hizmet anlamında büyükşehir ve ilçe belediyelerine yönelik çok olumlu tepkilerin olduğunu söyleyen Vali Zorluoğlu, “ Van, uzunca bir aradan sonra gerçek belediyecilik hizmetleriyle tanışmaya başladı. Halkımızda yapılan çalışmaları görüyor. Ve memnuniyetlerini bize her defasında iletiyorlar. Bizde bu olumlu tepkileri duydukça daha güçlü daha mutlu bir şekilde çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

Mustafa Alper Avcı: "Kırılgan bir yapıya sahibiz"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - İstanbulspor: 0


Van Spor

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ