Zorluoğlu 'Vatandaşın desteği bizi daha güçlü yapıyor'

Van’ın modern bir şehir yapısına kavuşması için yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi kentin birçok noktasını şantiyeye çevirdi.

Van Büyükşehir 13.02.2018 22:36:51 0
Zorluoğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın modern bir şehir yapısına kavuşması için yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi kentin birçok noktasını şantiyeye çevirdi.

 

Çalışmalar kapsamında İki Nisan ve Hasanbey Caddelerinde asfaltlama ve yenileme çalışması yapıldı. İki Nisan Caddesinin aydınlatmaları, kaldırımları ve yolu sil baştan yenilenirken, alt yapısı tamamlanan ve yolu genişletilen 5 kilometrelik Hasanbey caddesine de sıcak asfalt döküldü. Yapılan çalışmaları yerinde görmek için caddeleri gezen Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, yaptığı incelemelerin ardından caddelerle ilgili birimlerden bilgi aldı. 


Mahalleliler ve cadde esnafı tarafından da ilgiyle karşılanan Vali Zorluoğlu, vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinlerken çalışanlarla tek tek tokalaşıp moral verdi. 


Yapılan çalışmaların ve emeklerin yerini bulduğunu ve bugüne kadar merkez ve ilçelere bin kilometreye yakın asfaltlama çalışması yaptıklarını belirten Vali Murat Zorluoğlu  “Şu anda kırsalda ciddi bir şekilde asfaltlama çalışması yapıyoruz. Yine Edremit, İpekyolu ve Tuşba  İlçelerinde de asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün asfaltını döktüğümüz Edremit İlçesi Hasanbey Caddesi uzun yıllardır hizmet görmemişti. Biz buranın alt yapısını yaptık. Şimdi de asfaltını döküyoruz. İki Nisan Caddesi de Van’ın en önemli caddelerinden biridir. İnşallah bittiğinde Van’a yakışır modern bir cadde olacak” dedi. 


Hizmet anlamında büyükşehir ve ilçe belediyelerine yönelik çok olumlu tepkilerin olduğunu söyleyen Vali Zorluoğlu, “ Van, uzunca bir aradan sonra gerçek belediyecilik hizmetleriyle tanışmaya başladı. Halkımızda yapılan çalışmaları görüyor. Ve memnuniyetlerini bize her defasında iletiyorlar. Bizde bu olumlu tepkileri duydukça daha güçlü daha mutlu bir şekilde çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem