VASKİ'den 'Sıfır Atık' projesine destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan ‘Sıfır Atık’ projesine bir destek de Van Su ve Kanalizasyon İdaresinden (VASKİ) geldi.

Van Büyükşehir 10.04.2018 12:49:53 0
VASKİ
Tarih: 01.01.0001 00:00

VASKİ toplantı salonunda gerçekleşen ‘Sıfır Atık’ projesi bilgilendirme toplantısına VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş da katıldı. Daire başkanlarının iştirak ettiği toplantıda, uygulama ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Burada konuşan VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, bu projeye büyük ehemmiyet verdiklerini, bunun hayata bir an evvel geçmesi için gerekli altyapıyı hazırlayarak çevreye zararı en aza indirmek için kurumsal bir seferberlik başlatacaklarını açıkladı. Tekataş, “Yaşadığımız dünyayı maalesef bilinçsizce kirletiyoruz. Gelecek nesillere örnek ve temiz bir çevre bırakmak en büyük yatırımımız olacaktır. Bu uygulama ile merkez ve diğer ilçelerde VASKİ örnek bir uygulamaya imza atmış olacaktır. Herkesin bu duyarlılığı göstermesini bekliyoruz" dedi. 


Uygulamaya alınacak olan ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında VASKİ merkez binası ve tüm ilçelerdeki şubelerde ‘Geçici Atık Depolama’ alanı oluşturularak, ortak alanlara renk skalasına göre atık toplama kutular bırakılacağı, odalarda bulunan tüm çöp kutularının kaldırılacağı, geri dönüşümün etkili olması için çalışma başlatılacağı da kaydedildi. 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem