Vali Zorluoğlu, büyükşehir belediyesine veda etti

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, veda ziyaretleri kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi personeliyle vedalaştı.

Van Büyükşehir 5.12.2018 14:00:09 0
Vali Zorluoğlu, büyükşehir belediyesine veda etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.12.2018 14:00

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının ardından kamu kurum ve kuruluşlarına veda ziyaretleri düzenleyen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bu ziyaretler kapsamında büyükşehir belediyesi idarecileri ile bir araya geldi. Genel Sekreter Vekili Ülker Cem Kaplan, VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Genel Sekreter Yardımcısı Salih Allahverdi ve daire başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda konuşan Vali Zorluoğlu, göreve geldikleri günden bu yana çok büyük hizmetlere imza attıklarını ifade etti. Hayal projelerin bir bir hayata geçtiğini anımsatan Zorluoğlu, ‘‘Sadece bina yaparak, ağaçlandırma yaparak, yol yaparak başarı sağlayamazdık. Gönül belediyeciliği ile insanların gözlerine bakarak bir şeyler söylemeyi, insanlara dokunarak en büyük başarılara imza atılır. Belediyecilik anlayışı, insanlara ‘hayır’ derken bile onları kırmadan kapıdan uğurlamayı gerektirir. Çok şükür bunun en büyük örnekleri sizlerle Van’da yaşadık. Tüm idarecilerimize ve tüm personellerimize kalpten teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.


“Devam eden projeler tamamlanacak”


Çalışmaları devam eden projelerin de hayata geçirileceğini ifade eden Vali Zorluoğlu, ‘‘Kent Müzesi, Peynirciler ve Sakatatçılar çarşısı, şehrin en temel meselelerinden biri olan kent meydanı projemiz devam eden işlerimiz arasındadır. Yaptıklarımız bunları da tamamlayacağımızın en büyük göstergesidir. Daire başkanlarımızca, genel sekreterliğimizce gerçekten çok büyük işler yapıldı. En küçük, en basit örneği olarak bu şehir sinekten kurtuldu. Geçtiğimiz yıllarda hatırlayacağımız üzere Van Gölü sahilinde oturamıyorduk. Bu sene verilen başarılı mücadele ile Edremit sahillerimizde, Tuşba sahillerimizde insanlarımız keyifle gezdi. Yine bölgenin büyük, en kapsamlı hayvan hastanesini kurduk. Sosyal yardımlar konusunda birçok çalışmalarımız oldu. VASKİ’nin zaten kendi içerisinde çok büyük hizmetlere imza attığını biliyorum. Sayamadığımız çok önemli işlere hep beraber imza attık. Bunu birlikte başardık. Tabii bu güzellikler vatandaşlarımıza da yansıdı. Vatandaşımızın moralini yükseltti. Vatandaşımızın devlete olan güveni arttı. Devletle vatandaş arasındaki mesafe daraltıldı ve şehirde yeniden olumlu bir hava esmesine olanak sağladı. Vatandaşlarımız bu hizmetleri gördükten sonra ‘daha önce hizmet görmemişiz’ dediler. Bundan sonra da kim gelirse gelsin bu çıtanın altına düşemez. Çünkü insanlarımız bundan sonra da hizmet isteyeceklerdir. Bu şehre kazandırdığımız en büyük iyilikte budur’’ dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Vali Zorluoğlu, belediye personelleriyle vedalaştı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ