Tarih: 07.08.2024 00:36

Buse Naz Çakıroğlu'ndan Olimpiyat'ta Göz Kamaştıran Finale Yükseliş!

Facebook Twitter Linked-in

PARİS 2024 OLİMPİYATLARINDA BUSE NAZ'IN FİNAL SEVİNCİ

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi boks branşında temsil eden milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, 50 kilogram kategorisindeki yarı final maçında Filipinli rakibi Aira Villagas'ı mağlup ederek finale yükseldi.

ROLAND-GARROS'TA RAKİBE ŞANS TANIMADI

Gerçekleştirilen müsabakalar efsanevi Roland-Garros tesislerinde düzenlenirken, Çakıroğlu performansı ile göz doldurdu. Filipinli rakibi Aira Villagas ile kıyasıya bir mücadeleye giren milli sporcumuz, karşılaşmayı başından sonuna kadar domine etti.

RİNGİN HAKİMİ BUSE NAZ ÇAKIROĞLU

Zorlu mücadelenin ilk iki raundunu mükemmel bir oyun sergileyerek 5-0 kazanan Çakıroğlu, son rauntta da aynı başarıyı sürdürdü ve rakibini bir kez daha 5-0 ile geçmeyi başardı. Toplamda rakibine hiç şans tanımayarak 5-0'lık eşsiz bir galibiyet elde eden Buse Naz, adını Olimpiyat Oyunları'nda finale yazdırmayı başardı.

ALTIN İÇİN RİNGE ÇIKIYOR

Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda gümüş madalyanın sahibi olan milli sporcumuz, bu kez altın madalya hedefiyle Paris'te 9 Ağustos Cuma günü TSİ 22.47'de ringe çıkacak. Çakıroğlu, finale kalarak adını tarih sayfalarına bir kez daha yazdırmanın peşinde olacak ve Çinli rakibi Yu Wu ile altın için mücadele edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —