Burak Özçivit'ten Rus Pazarında Turistik Çıkarma: Alışverişle Tatil Kazan!

Burak Özçivit Rusya'da reklam yüzü oldu.

Magazin 4.08.2024 21:29:00 0
Burak Özçivit
Tarih: 04.08.2024 21:32

ÜNLÜ YILDIZ BURAK ÖZÇİVİT, RUSLARIN TÜRKİYE TATİLİ HAYALLERİNİ SÜSLÜYOR

Türkiye'nin başarılı oyuncularından biri olan Burak Özçivit, Rusya'da alışveriş severleri Türkiye'de tatil yapmaya teşvik eden bir süpermarket zincirinin reklam kampanyasında boy gösteriyor. X5 Grubu'nun Pyetroyoçka markası için hazırlanan kampanya, Rus tüketiciler arasında büyük ilgi görüyor.

BURAK ÖZÇİVİT'TEN REKLAM ATAĞI

Sinema ve dizi sektöründe elde ettiği başarılarla tanınan sevilen aktör Burak Özçivit, Rusya'nın en büyük perakende şirketlerinden biri olan X5 Grubu'nun reklam kampanyasının yüzü oldu. Özçivit'in rol aldığı reklam filminde, Pyetroyoçka süpermarketler zincirinin müşterileri, Türkiye'de tatil kazanmak için çekilişe katılma fırsatı buluyorlar. Rusya çapında yayınlanan reklamlar, Özçivit'in katkısıyla geniş yankı uyandırıyor.

X5 GRUBU'NUN BÜYÜK KAMPANYASI

X5 Grubu'nun Pyetroyoçka süpermarketleriyle gerçekleştirdiği promosyon, müşterilere alışveriş sonrasında çekilişle Türkiye'de tatil kazanma olanağı sunuyor. Kampanya, Burak Özçivit'in geniş hayran kitlesi sayesinde beklenenin üzerinde ilgi topluyor ve ciddi bir başarı elde ediyor.