Bulanık’ta "Şarkılar Bizi Söyler, Biz De Şarkı Söyleriz" konseri

Bulanık’ta "Şarkılar Bizi Söyler, Biz De Şarkı Söyleriz" konseri

Kültür Sanat 17.01.2023 09:13:56 0
Bulanık’ta
Tarih: 17.01.2023 09:13 Güncelleme: 17.01.2023 09:13
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen "Şarkılar Bizi Söyler, Biz De Şarkı Söyleriz" projesi çerçevesinde Muş’un Bulanık Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan koronun verdiği konser büyük ilgi gördü.
Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen "Şarkılar Bizi Söyler, Biz De Şarkı Söyleriz" projesi çerçevesinde açılan kurslara katılanların katılımıyla oluşturulan koro ilk konserini verdi. Bulanık ilçesinde yoğun katılımla gerçekleştirilen konserde 23 müzik öğretmeninden oluşan koro, 4 aylık çalışmanın ardından 16 eser ile izleyicinin karşısına çıktı. Koro üyeleri ve saz heyeti, performansıyla katılımcılardan yoğun alkış aldı. Konserde dinleyiciler de hep bir ağızdan koroya eşlik etti.
Konserin ardından bir açıklama yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, keyifli bir gece yaşadıklarını belirterek, “Bu konserde görev alan bütün hocalarıma teşekkür ederim. Bende de Türk sanat müziği hevesi var. Biraz olsun eşlik ettim. İyi eğlendik. Dinleyiciler adına devamını istiyorum. Kaymakamlık olarak sizlere destek vermeye çalışıyoruz. Ben şasen çok keyif aldım. Emeğinize sağlık” dedi.
Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel ise Bulanık Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle projenin yürütüldüğünü belirterek, “Projemiz ‘Şarkılar Bizi Söyler, Biz De Şarkı Söyleriz.’ Milli Eğitim Bakanlığımızın 81 ilde yürüttüğü bir proje. Bizlerde bir koro oluşturduk. Bu koromuza müzik öğretmenlerimiz de destek verdi” ifadelerini kullandı.
Spor salonunda gerçekleşen konsere Kaymakam Oğuzhan Ocak, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tekin Kıpçak, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mehmet Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, Gençlik ve Spor Müdürü Tekin Erdoğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Bostancı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Elazığ’da yurtlar Ramazan’a hazır


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi Snowboard Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısına 35 milyon TL yatırımla başladı


Van Spor

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ