‘Bu Yaz Camideyim’ projesinde derece yapan öğrenciler ödüllendirildi

‘Bu Yaz Camideyim’ projesinde derece yapan öğrenciler ödüllendirildi

Eğitim 16.08.2024 14:45:37 0
‘Bu Yaz Camideyim’ projesinde derece yapan öğrenciler ödüllendirildi
Tarih: 16.08.2024 14:45
Genç MÜSİAD Malatya Şubesi ile Milli Türk Talebe Birliği’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Bu yaz Camideyim’ projesi ile Kur’an-ı Kerim öğrenen başarılı öğrenciler ödüllendirildi.
Malatya’da, yaklaşık 2,5 ay süren Genç MÜSİAD Malatya Şubesi ile Milli Türk Talebe Birliği’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Bu yaz Camideyim’ projesi ile Kur’an-ı Kerim öğrenen başarılı öğrenciler ödüllendirildi. Kurtuba Camiinde MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, Battalgazi Müftülüğü Şube Müdürü Ertuğrul Öztekin, Genç MÜSİAD Şube Başkanı Yusuf Erdemir, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya İl Başkanı Turgut Özal Aksüt ile öğrenciler ve aileleri katıldığı programda kursu başarıyla bitiren öğrencilere ödül verildi.
Programda konuşan Şube Başkanı Yunus Akçin, uzun yıllardır geleneksel hale getirdikleri ödül töreni ile Kuran’ı Kerim öğrenen başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini belirterek, bu yılda 800 civarında öğrencinin kursa katıldığını söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından kursu başarıyla bitiren öğrencilere hediyeleri verildi. Kursu birincilikle bitiren öğrenciler bilgisayar, bisiklet ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Haber Kaynak : İHA