Tarih: 24.07.2024 12:08

Bombayı Patlattı: Serdar Dursun Fenerbahçe'ye Elveda Dedi ve Alanyaspor'a İmzayı Attı!

Facebook Twitter Linked-in

SON DAKİKA TRANSFERİ: SERDAR DURSUN REKABETE DAYANAMADI, ALANYASPOR İLE ANLAŞTI

Fenerbahçe'nin forvet hattındaki yoğun rekabet sonucu Serdar Dursun'un takımda kalma şansı giderek azalmıştı. Sarı-lacivertli kulüpteki geleceği büyük merak konusu olan deneyimli golcü için beklenen haber geldi.

FENERBAHÇE'DEN AYRILIK RÜZGARLARI

Fenerbahçe'nin Cenk Tosun ve En-Nesyri gibi isimlerle güçlendirdiği forvet hattında Serdar Dursuna yeterli oyun süresi vermekte zorlanacağı tahmin ediliyordu. Nitekim, Sevilla'dan kiralanan En-Nesyri'nin takıma dahil olmasıyla, Dursun rotasyonda geriye düştü ve takım arayışlarına başladı.

SERDAR DURSUN ALANYASPOR İLE NİKAH TAZELEDİ

Golcü futbolcu, kendisine gelen birçok teklif arasından Alanyaspor'u tercih etti ve Akdeniz ekibiyle üç yıllık anlaşmaya vardı. Serdar Dursun, yeni kulübüyle Topuk Yaylası'ndaki hazırlık kampına katılarak yeni sezona hazırlık sürecine hızla başlayacak.

FENERBAHÇE AVRUPA SAHNESİNDE MOURINHO İLE HAYALLER PEŞİNDE

Bu arada, Serdar Dursun'un ayrılığıyla tek tip forvet düzenine geri dönen Fenerbahçe, iki kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde sırada Avrupa mücadelesini gözüne kestirdi. Sarı Kanarya, Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme turunda İsviçre'nin FC Lugano takımıyla karşılaşacak. Bu heyecan verici maç, futbolseverler tarafından D-Smart ve D-Smart GO platformlarından canlı olarak izlenebilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —