Bölge Müdürü Yavuz; Tortum, Oltu ve Narman’da incelemelerde bulundu

Bölge Müdürü Yavuz; Tortum, Oltu ve Narman’da incelemelerde bulundu

Genel 1.06.2023 13:59:11 0
Bölge Müdürü Yavuz; Tortum, Oltu ve Narman’da incelemelerde bulundu
Tarih: 01.06.2023 13:59 Güncelleme: 01.06.2023 13:59
Bölge Müdürü Yavuz; beraberindeki heyetle birlikte yatırım programında olan ve devam eden işlerde bir dizi incelemelerde bulundu.
DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz ilk olarak beraberindeki çalışma arkadaşları ile birlikte Tortum Kaymakamı Fatih Bayram’ı makamında ziyaret ederek İlçe yatırımları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra ilçe merkezinde bulunan Fatih Mahallesinde devam eden ve tamamlandığında Fatih Mahallesini Taşkın ve Taşkın zararlarından koruyacak olan Taşkın Koruma inşaatını yerinde inceleyip yürütülmekte olan çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Akabinde ise Bölge Müdürü Yavuz, Oltu Kaymakamı Cevdet Bakkal, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay ve teknik personeller ile birlikte Oltu İlçe merkezinden geçen Oltu çayında incelemelerde bulundular.
Yavuz, daha sonra yapım çalışmaları devam eden, tamamlandığında ise Tutmaç Mahallesini ve arazilerini Taşkın ve Taşkın zararlarından koruyacak olan çalışmaları yerinde inceledikten sonra Narman Alabalık Mahallesini ziyaret ederek Muhtar ve vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi.
Yavuz, son olarak ise Erzurum’un önemli projelerinden olan ve tamamlandığında 47 bin 060 dekar zirai arazinin sulanmasını sağlayacak olan Erzurum Narman Şehitler Barajı Şantiye sahasında bir dizi incelemelerde bulundular.
Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz incelemelerinin ardından yaptığı yazılı açıklamada, “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte 2023 yılı çalışma programımızda olan ve devam işlerimizi yerinde inceledik. Hedefimiz yürütülmekte olan faaliyetlerimizi bir an önce bitirip milletimizin hizmetine sunmaktır.
Erzurum’un önemli projelerinden olup, 47 bin 060 dekar tarım arazilerini modern sulama sistemleriyle buluşturarak, 2023 yılı birim fiyatlarıyla bölge ekonomisine 235 milyon 300 bin TL gelir artışı sağlayacak olan Narman Şehitler Barajının bileşenlerini tamamlayarak faydaya dönüşmesini sağlamaktır.” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ