Boks milli takımına moral ziyaret

Boks milli takımına moral ziyaret

Genel 18.03.2025 10:55:12 0
Boks milli takımına moral ziyaret
Tarih: 18.03.2025 10:55 Güncelleme: 18.03.2025 10:55
Palandöken Kayak Merkezi’nde Yüksek İrtifa Kondisyon kampı yapan Boks Milli takımına protokolden moral ziyareti gerçekleşti.
Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde yüksek irtifa kampı yapan A Milli Boks Takımının kampına çıkarma yapan protokol, Ay-yıldızlı boksörlere moral aşıladı.
Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül, İl Jandarma Komutanı Prof. Dr. Tuğgeneral Engin Avcı, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez, Türkiye Boks Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Başkanı Sinan Demircioğlu, Türkiye Boks Federasyonu Büyük Erkekler Milli takım hazırlık kampını ziyaret ederek, Dünya şampiyonası öncesinde Milli takım antrenörleri ve A Milli takım sporcularımıza başarı dileklerinde bulundular. Sporculara ve antrenörlere moral aşılayan protokol üyeleri, Ay-yıldızlılardan zafer beklediklerini ifade ettiler.
Özkan’dan teşekkür
Türkiye Boks Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Yunus Özkan, Palandöken Kayak Merkezinde yüksek irtifa Kondisyon Kampı Yapan Boks Milli takımına protokolün göstermiş olduğu ilgiden dolayı bir hayli memnun olduklarını söyledi.
Özkan, "Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül, İl Jandarma Komutanı Prof. Dr. Tuğgeneral Engin Avcı, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez, Türkiye Boks Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Başkanı Sinan Demircioğlu’na nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz" dedi.
Özel ikizler de oradaydı
Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül ve Nesrin Kaya Bingöl çiftinin özel çocukları olan ve ülkemizin kayak ile cimnastikteki gurur kaynakları arasında yer alan Aliye Zeynep Bingül ile Muhsin Murat Bingül de ziyarette yer aldı. İkiz sporcular, milli boksörlerin ilgi odağı oldular.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: boks milli takımına moral ziyaret
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

Snowboard’un yıldızları Ergan Dağı’nda buluştu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor 3 puan için Kırıkkale’de


Van Spor

Elazığspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan’ın cezası belli oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor forvet hattını Tayyip Kanarya ile güçlendirdi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bizim için kazanımları oldukça yüksek, olumlu bir maç oldu"


Van Spor

Elazığ 2. Amatör Küme’de gruplar belli oldu


Van Spor

Recep Uçar: "Önemli bir avantajı kaybettik ama şansımızı son maça kadar kovalamak istiyoruz"


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0


Van Spor

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ