Tarih: 13.09.2024 09:23

Bitiş Düdüğü Yaklaşıyor: Süper Lig'de Transfer Maratonu Bu Gece Sona Eriyor!

Facebook Twitter Linked-in

SON SAATLERDE YOĞUN TEMPO

Süper Lig'de takımların kadrolarını belirleyip güçlendirmeleri için verilen süre azalıyor. Yeni sezon öncesi heyecan dorukta, takımlar ise son dakika transferlerini tamamlamak için kıyasıya bir mücadele içindeler. Futbolseverler, bu hareketli sürecin her anını dikkatle izliyor ve son gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyor.

TRANSFER DÖNEMİNİN KAPANIŞ TARİHİ

Merak edilen soruların başında "Süper Lig'de transfer dönemi ne zaman bitiyor?" geliyor. İşte 2024-2025 Süper Lig yaz transfer dönemi için belirlenen takvim: Transfer dönemi 24 Haziran 2024'te start almıştı ve büyük bir rekabetin ardından 13 Eylül 2024 tarihinde, yani bugün, son bulacak.

SON DAKİKA HAMLELERİ İÇİN BU GECE SON ŞANS

Takımlar için artık kadrolarını güçlendirmek adına yapacakları transfer hamleleri için zaman neredeyse tükeniyor. Bu gece, 13 Eylül'ü 14 Eylül'e bağlayan gece, saat 23.59'da transfer dönemi resmi olarak sona erecek. Kulüpler, bu son saatlere kadar transfer listelerini güncellemek ve takımlarını son bir kez güçlendirmek için harekete geçebilirler.

SIRADA ARA TRANSFER DÖNEMİ VAR

Bu heyecanlı dönemin bitimiyle gözler Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemine çevrilecek. 2024-2025 sezonu için ara transfer penceresi 13 Ocak 2025'te açılacak ve takımlar 11 Şubat 2025'e kadar tekrar transfer yapma şansına sahip olacaklar. Yeni yılda da takımların kadro hareketliliği futbolseverlerin gündemini meşgul etmeye devam edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —