Birbirlerine girdiler! Fatih Altaylı'dan İsmail Saymaz'a şok tepki

Gazeteci Fatih Altaylı, katıldığı bir ödül töreninde, depremzedeleri hedef alarak, “Bizim yaptıklarımızı başkalarının yaptığını sandılar, sandıklardan onu anladık” diyen Eda Ece’ye tepki gösteren İsmail Saymaz'a çıkıştı.

Politika 16.06.2023 15:07:00 0
Birbirlerine girdiler! Fatih Altaylı
Tarih: 16.06.2023 15:10

Gazeteci Fatih Altaylı, katıldığı bir ödül töreninde, depremzedeleri hedef alarak, “Bizim yaptıklarımızı başkalarının yaptığını sandılar, sandıklardan onu anladık” herzesini yumurtlayan oyuncu bozuntusu Eda Ece’ye tepki gösteren meslektaşı İsmail Saymaz'a, “Pek çok kişinin içindeki, aklında duyguyu seslendirdi diye bir genç kızı linç edenler kervanına katılmak için acelen ne İsmail” diye çıkıştı.

Altaylı, kendi internet sitesinde kaleme aldığı yazıda, "Yeni kurban, yeni hedef Eda Ece isimli genç oyuncu. Neymiş, deprem bölgesine seçim sonuçları üzerinden sitem etmiş. İktidar mensuplarının kızmasını bir nebze olsa anlarım da, İsmail Saymaz gibilerin kızmasını hiç ama hiç anlamam. Sevgili İsmail, sen ve senin çevrende aynı hissi yaşayan başkaları yok muydu, seçimden sonra muhalif düşünceye sahip pek çok kişi aynı şeyleri hissedip söylemedi mi!" ifadelerini kullandı.

Altaylı, "Pek çok kişinin içindeki, aklında duyguyu seslendirdi diye bir genç kızı linç edenler kervanına katılmak için acelen ne İsmail" tepkisini gösterdi.  


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem