Bingöl’de şehit annesine duygulandıran ziyaret

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Malatya’da 1991 yılında şehit olan Mustafa Sarıdağ’ın 71 yaşındaki annesi Gazal Sarıdağ’ı Anneler Günü’nde unutmadı. Ziyarette şehit annesi duygusal anlar yaşadı.

Haberde İnsan 8.05.2022 11:07:14 0
Bingöl’de şehit annesine duygulandıran ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.05.2022 11:07

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Malatya’da 1991 yılında şehit olan Mustafa Sarıdağ’ın 71 yaşındaki annesi Gazal Sarıdağ’ı Anneler Günü’nde unutmadı. Ziyarette şehit annesi duygusal anlar yaşadı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Anneler Günü’nde şehit annelerini unutmadı. 18 Temmuz 1991 yılında Malatya’da vatani görevini yaparken şehit olan Mustafa Sarıdağ’ın annesi Gazal Sarıgül, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat ve ekibini ellerinde çiçeklerle kapıda görünce büyük mutluluk yaşadı. Sürpriz ziyarette duygulanan ve gözyaşlarına hakim olamayan şehit annesi, il müdürüne ve diğer görevlilere teşekkür etti.

Annelerin acıları unutmadığını söyleyen şehidin babası Zeki Sarıdağ, “Allah devletten razı olsun, bizim devletimizi var etsin. Teyze duygulandı işte. Anneler Günü’dür, geldiler başımız üstüne geldiler. Hepimiz duygulanıyoruz, anne ve baba hiç unutmaz” şeklinde konuştu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Polat, “Anneler Günü vesilesiyle annelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu anlamlı günde şehidimiz Mustafa Sarıdağ’ın annesini ziyarete geldik. 30 yıl önce Malatya’da şehadete ermiş bir kardeşimiz. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Anneler Günü kutsal bir gün, bütün anneleri hatırlamak da bizim görevimiz. Tüm annelerimiz kıymetli ama şehit annelerimiz bizim için daha çok değerli. Bugünlerde kendilerinin acılarını paylaşmak, yanlarında olduğunu göstermek, bakanımızın, valimizin selamlarını iletmek, kendilerine moral açısından bir destek sağlamakta. Sürekli yanlarındayız. Şehit annelerimiz bizim için baş tacıdır. Onlarla birlikte, onların duaları ile birlikte ülkemiz, milletimiz ayaktadır. Böyle bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ederim. Sadece Anneler Günü’nde değil, her zaman onların yanında olacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ