Bilim Kurgu ve AKsiyon Buluşması: Siyah Giyen Adamlar 4 Ekranlara Damga Vurdu

Galaksi koruyucuları geri döndü: Siyah giyen kahramanlar yeni global tehdide karşı.

Kültür Sanat 28.07.2024 11:39:00 0
Bilim Kurgu ve AKsiyon Buluşması: Siyah Giyen Adamlar 4 Ekranlara Damga Vurdu
Tarih: 28.07.2024 11:43

SİYAH GİYEN ADAMLAR 4'ÜN ARKASINDAKİ VİZYONER BARRY SONNENFELD

Hollywood'un sevilen bilim kurgu ve aksiyon serilerinden biri olan Siyah Giyen Adamlar'ın dördüncü filmi, izleyiciyle buluştu. Televizyon ekranlarında gösterimi yapılan "Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit" filmi, yönetmen Barry Sonnenfeld'in yönetmenliğindeki başarılı işlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Oyuncu kadrosunda dünyaca ünlü isimlerin bulunduğu bu yapım, izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor ve arama motorlarında filmle ilgili detaylar merak ediliyor: Siyah Giyen Adamlar 4'ün konusu nedir, filmin oyuncuları kimler ve film ne zaman çekildi? Bu soruların yanıtlarını sizler için haberimizde topladık.

FİLMİN KONUSU: UZAYLILARLA MÜCADELEDE YENİ BİR SAFHA

"Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit", dünya üzerindeki kötülükleri temizleme görevini üstlenen büyük bir mücadelenin içinde yer alan ekibin öyküsünü ele alıyor. Serinin bu son bölümü, daha önce hiç karşılaşmadıkları bir düşmanla yüzleşmelerini konu alıyor. Ekibin içerisine sızmış olan bir köstebeği bulmak için mücadele eden ekip, bu sırada dünyanın dört bir yanında artan uzaylı tehdidiyle de başa çıkmak zorundadır. Her türlü kılığa girebilen bu uzaylılar, ekibin ajanları H ve çaylak M'in zorlu bir iş birliği yapmasını gerektirir. Onlar, dünyayı felaketten kurtarmak için beraber harekete geçerler.

YILDIZLAR GEÇİDİ: OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR

"Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit" filmi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Tessa Thompson ve Chris Hemsworth başta olmak üzere; Liam Neeson, Emma Thompson, Rebecca Ferguson ve daha birçok yetenekli aktör rol alıyor. F. Gary Gray'ın yönetmenliğini yaptığı bu filmde, ayrıca Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Drew Massey, Laurent Bourgeois ve Daniel Scott Smith gibi isimler de performans sergiliyor. Serinin bu yeni üyesinde Tim Blaney'in seslendirdiği karakterler de unutulmaz bir iz bırakıyor.

Siyah Giyen Adamlar serisinin bu son halkası, sadece aksiyon ve bilim kurgu severlerin değil, tüm izleyicilerin merakla beklediği ve keyifle izlediği bir yapım olmaya devam ediyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem