Webrazzi Summit devam ediyor

- Hepsiburada Üst Yöneticisi Murat Emirdağ: - 'Başlatmayı düşündüğümüz proje ile bundan sonra Hepsiburada bütün iadeleri müşterilerinin kapısından gidip teslim alacak' - 'Biz pandemi süreci ile birlikte 3 yılda kat edeceğimiz mesafeyi

Bilim ve Teknoloji 21.10.2020 16:19:11 0
Webrazzi Summit devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.10.2020 16:19

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Murat Emirdağ, "Ürünü sattıktan sonraki hizmetlerin de çok kıymetli olduğunun farkında olarak kolay iade yapmayı mümkün kılan yeni bir inovasyona başlıyoruz. Başlatmayı düşündüğümüz bu proje ile bundan sonra Hepsiburada bütün iadeleri müşterilerinin kapısından gidip teslim alacak." dedi.

İnternet girişimciliği, yeni teknolojiler ve dijital dönüşüm gibi konuların ele alındığı Webrazzi Summit'e konuk olan Emirdağ, burada yaptığı açıklamada, pandemi süreci ile dijitalleşmenin hızlanmasına dikkat çekerek, "Biz pandemi süreci ile birlikte 3 yılda kat edeceğimiz mesafeyi 3 ayda katettik. Türkiye'de online perakende penetrasyonu yüzde 5-6’lardan çift haneli rakamlara ulaştı. Normal beklentilere göre bunlar iki yıl içinde ulaşılması beklenen rakamlardı. Bence bu kalıcı bir dönüşüm olacak." diye konuştu.

Amaçlarının Hepsiburada'yı Hindistan’ın batısı ile Almanya’nın doğusu arasındaki büyük coğrafyanın en büyük teknoloji şirketi yapmak olduğunu vurgulayan Emirdağ, "Çok fazla yatırım yapmak çok güzel ama iki tane değer bizim için çok önemli bir yerde duruyor. Birincisi kurucumuz Hanzade Doğan’ın kuruluş felsefesi olan yıkıcı değil yapıcı bir platform olmak. İş ortaklarıyla beraber büyümek istiyoruz. Diğerinde ise Silikon Vadisi’ndeki veri, sistem ve süreç kavramlarıyla, Kapalı Çarşı’daki kültür, tecrübe ve insan faktörlerini bir araya getirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Hepsiburada çatısı altındaki hizmetlerden bahseden Emirdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hepsijet bizim iştirakimiz olan lojistik firmamız. Buradaki amacımız müşterinin kalite ve beklenti çıtasının daha da yükselterek zamanında teslimatı, akşam teslimatı, randevulu teslimatı ve haftasonu teslimatı yapabilmek. Hepsiexpress yarım saate kadar market ihtiyacınızı kapınıza getiren express teslim işimiz. Bu tüm Türkiye’de çok hızlı iş birlikleri ile beraber hızlı bir şekilde büyüyor.

Bir ekosistemin başka bir elementi ise Hepsipay’dir. Biz insanların birçok ödeme kolaylıklarına ve çözümlerine çabuk ulaşmaları için Hepsipay adı altında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Örneğin, bir ürünü birkaç kredi kartı birleştirerek satın almaktan tutun da bu dönemde özellikle bankaya gitmeden kendinize özel tüketici kredisi almaya kadar pek çok hizmet sunuyor. Benim çok heyecan duyduğum başka bir şey daha var o da Hepsiglobal. Çünkü biz Hepsiburada olarak İstanbul’dan 4 saat uçak mesafesindeki 1 milyar müşteriye hizmet vermek istiyoruz. Hepsiglobal adı altında kendi bulunduğu ülkenin lisanı ve ara birimi ile hizmet veren Hepsiglobal’i de başlatmış olduk. Yakında zamanda Azerbaycan hayatımıza girdi. Bu halka yakın zamanda daha da büyüyecek."

- İadeler evden teslim alınacak

Katılımcılara yeni başlayacak bir yenilikten de bahseden Emirdağ, "Buradan ilk defa bir müjde duyurmak istiyorum. Deneyim bizim için çok önemli. Biz deneyimin bir şeyi sattıktan sonra da bitmediğinin aslında çok farkındayız. Bunun için ürünü sattıktan sonraki hizmetlerin de çok kıymetli olduğunun farkında olarak kolay iade yapmayı mümkün kılan yeni bir inovasyona başlıyoruz. Başlatmayı düşündüğümüz bu proje ile bundan sonra Hepsiburada bütün iadeleri müşterilerinin kapısından gidip teslim alacak." dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ