Mi Band 3i, Hindistan’da süper ucuz fiyatıyla piyasaya sürüldü!

Mi Band 3i, bu hafta içerisinde Hindistan’da satışa sunulacağı ve Xiaomi’nin düzenlemiş olduğu yarışmada bu cihazı göreceğimizden bahsetmiştik. Beklenen oldu, Hindistan’da ekonomik fiyat seviyesiyle Xiaomi sevenleri karşılayan bir ci

Bilim ve Teknoloji 22.11.2019 10:54:39 0
Mi Band 3i, Hindistan’da süper ucuz fiyatıyla piyasaya sürüldü!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği özellikle dizaynıyla ortaya çıkıyor. Aslında baktığımız zaman Mi Band 3i’nin bir önceki nesil olan 3’ten hiçbir farkı yok. Cihaz 0.78 inç boyutlarında AMOLED ekran kullanıyor ve bu ekranın çözünürlüğü 128×80 olarak belirlenmiş.

Kapasitif butonlar, arayüzü kontrol etmenin alternatif yolu olarak cihaza dahil edildiğini görüyoruz. Cihazda herhangi bir kalp atış sensörünün bulunmadığını görüyoruz. Xiaomi mühendisleri akıllı bilekliğin fiyatını olabildiğince ucuz tutmak için nabız sensöründen vazgeçmişler. Şirket, kullanıcıların bu bilekliği uyku takipi, titreşimli alarm sistemi, telefon konum bulma servisi, uygulama bildirim merkezi gibi özellikleri için tercih etmelerini istiyor.

Mi Band 3i

Üzerinde yer alan gps sensörleri sayesinde gerçek zamanlı aktivite izleme yapabilen akıllı bileklik aynı zamanda uyku takibinizi de yapabiliyor. Böylece bilekliği 20 gün boyunca kolunuzdan çıkarmadan kesintisiz kullanabiliyorsunuz.

Bluetooth 4.2 bağlantı desteği sunan Mi Band 3i, Xiaomi’nin resmi destek sağladığı Mi Fit uygulaması üzerinden kontrol edilebiliyor. Cihaz şu anda ücretsiz kargo seçeneğiyle satışa sunuldu. Muhtemel teslimat süresi ise konumunuza bağlı olarak 2 ile 5 gün içerisinde belirlenmiş.

Son olarak bu akıllı bilekliğin fiyatına gelecek olursak sadece 18 dolara Hindistan karasularından satın alabiliyorsunuz.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem