BİGACEM’den "Gazeteciler Günü" programı

BİGACEM’den "Gazeteciler Günü" programı

Genel 10.01.2026 11:34:25 0
BİGACEM’den
Tarih: 10.01.2026 11:34 Güncelleme: 10.01.2026 11:34
BİTLİS (İHA) – Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenlendi.
BİGACEM tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenlendi. Program vesilesiyle BİGACEM Başkanı Hakan Okay ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Ahmet Karakaya, toplumun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinde basının üstlendiği hayati role dikkat çekti. Vali Karakaya, görevlerini büyük bir özveriyle sürdüren tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. BİGACEM Başkanı Hakan Okay ise günün anlam ve önemine vurgu yaparak, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm protokol üyelerine teşekkür etti.
10 Ocak’ın, halkın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşması için fedakârca görev yapan gazetecilerin emeğinin hatırlandığı özel bir gün olduğuna dikkat çeken Okay, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Yerel basın, bulunduğu kentin sesi, hafızası ve vicdanıdır. Bitlis’te görev yapan basın mensuplarımız da uzun yıllardır bu sorumluluğu büyük bir özveriyle yerine getirmektedir. Basın ile kamu kurumları arasındaki karşılıklı saygı ve iş birliğinin, toplumun doğru bilgilendirilmesi açısından son derece önemli olduğuna inanıyoruz. Bu anlamda bugün sizlerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu vesileyle meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü, idarecilerimizin ise İdareciler Günü’nü kutluyor, katılımlarınızdan ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum."
Konuşmaların ardından, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nün aynı zamanda İdareciler Günü’ne denk gelmesi dolayısıyla BİGACEM Başkanı Hakan Okay tarafından Vali Karakaya ve protokol üyelerine, "Yılın Basın Fotoğrafları" Yarışması’nda Yılın Çevre, Doğa ve İklim Değişikliği Fotoğrafı seçilen eserin yer aldığı fotoğraf tablosu takdim edildi.
Program, gazetecilere teşekkür belgelerinin verilmesi, sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Bitlis’in Tatvan ilçesinde gerçekleştirilen programa; Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, Bitlis Belediye Başkan Vekili Necmi Menteş, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Tatvan Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirel, Güroymak Belediye Başkanı Eşref Mutlu, Adilcevaz Belediye Başkanı Av. Abdullah Akbaba, Aydınlar Belediye Başkanı İbrahim Ergün ile il genelinde görev yapan çok sayıda gazeteci katıldı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Şehit Eren Bülbül Dart Şampiyonası Erzincan’da başladı


Van Spor

Diyadin’de geleceğin sporcuları keşfediliyor


Van Spor

Türkiye’nin en uzun parkurunda kürekler milli takım için çekiliyor


Van Spor

Elazığspor, kulüp lisansı almaya hak kazandı


Van Spor

Yeşilay Türkiye Rafting Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları başladı


Van Spor

Kars 36 Spor U16 Takımı Türkiye Şampiyonası için Bingöl yolunda


Van Spor

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ