Beşiktaş'tan Hakem Tepkisi: 'Mağduruz, 50 Yıldır Memnun Değiliz'

Beşiktaş Feryadı: "50 Yıl Hakem Hüsranı, VAR Müdahalesine Minnettarız!"

Spor 16.09.2024 11:41:00 0
Beşiktaş
Tarih: 16.09.2024 11:43

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ, TRABZONSPOR MAÇI HAKEMLİĞİNE TEPKİ GÖSTERİYOR

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan maçın ardından hakem Ali Şansalan'a yönelik eleştirilerde bulundu. Uçar, maçın hakem kararlarının Beşiktaş'ı mağdur ettiğini belirtirken, bazı pozisyonlarda rakibe kart gösterilmediğini ve 50 yıldır hakem kararlarından memnun olmadıklarını ifade etti.

KARŞILAŞMA 1-1 SONA ERDİ

Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönüyor. Trabzonspor'un Akyazı Stadyumu'nda Okay Yokuşlu'nun 17. dakikada attığı gole Beşiktaş, Gedson Fernandes ile 39. dakikada yanıt verdi. Ev sahibi takımın oyuncusu Edin Visca, 13. dakikada gördüğü direkt kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

“ALLAH'TAN VAR MÜDAHALE EDİYOR”

Feyyaz Uçar, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada VAR sisteminin önemine vurgu yaptı ve Beşiktaş'ın yaptığı yatırımlara rağmen hakem kararlarıyla uğradığı mağduriyetin kabul edilemez olduğunu söyledi. Uçar, Rafa Silva'ya yapılan sert müdahalelerin son bulması gerektiğini ifade etti.

PENALTI TARTIŞMALARI VE TRABZONSPOR BAŞKANININ AÇIKLAMALARINA YANIT

Uçar, Trabzonspor başkanının hakemle ilgili açıklamalarına da yanıt vererek, hakemde Beşiktaş formalarına benzeyen bir renk görmediklerini belirtti ve hakem yorumcularının gereken açıklamaları yapacağına inandıklarını ifade etti. Tartışmalı penaltı kararlarının olduğunu ve bunların maçın sonucunu etkilediğini dile getirdi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem