Beşiktaş'ın Zafer Gecesi: Van Bronckhorst'tan Net Mesaj - 'Hak Ettiğimiz Bir Galibiyet'

Beşiktaş rüzgarı: Giovanni Van Bronchorst'tan maç sonrası yüksek mokal!

Spor 30.08.2024 00:36:00 0
Beşiktaş
Tarih: 30.08.2024 00:40

BEŞİKTAŞ, AVRUPA'DA ESTİ GÜRLEDİ!

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, Play-Off Turu rövanş maçında Lugano'yu 5-1'lik bir skorla mağlup ederek gruplara kalmayı başardı. Siyah-beyazlıların tecrübeli teknik direktörü Giovanni van Bronchorst, maçın ardından yaptığı açıklamada, takımının gösterdiği performanstan ve aldıkları galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

“BU ZAFERİ HAK ETTİK”

Hollandalı stratejist, "Taraftarlarımızın müthiş desteği ile unutulmaz bir akşam geçiriyoruz. Herkes bu zaferin keyfini çıkarıyor" ifadelerini kullandı. İlk yarıda üstün bir oyun sergilediklerini ve ikinci yarıda kısa bir süre düşüş yaşadıklarını belirten Van Bronchorst, daha sonra kontrolü tekrar ellerine aldıklarını ve kritik gollerle maçı domine ettiklerini vurguladı. Maç sonucundan ve gruplara kalma başarılarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

TRANSFER PLANLARI VE KADRONUN DURUMU

Takımın transfer politikasına da değinen tecrübeli teknik direktör, kadroya katılan yeni oyuncuların takıma güç kattığını söyledi. Transfer döneminin son günlerine yaklaşılırken, eğer takımı daha da güçlendirecek bir oyuncu bulurlarsa harekete geçeceklerini belirtmiş. Mevcut kadronun büyük oranda oturmuş durumda olduğunu ve olası bir transfer fırsatını iyi değerlendireceklerini ifade etmiştir.