Tarih: 25.08.2024 15:46

Beşiktaş'ın Savunma Duvarı İstanbul'da: Felix Uduokhai Kartal Yuvasına İniyor!

Facebook Twitter Linked-in

TRANSFER HAREKATI HIZLANIYOR

Beşiktaş, Augsburg'un Alman stoperi Felix Uduokhai için transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul'a gelmesini bekliyor. Süper Lig'de yeni sezona hızlı bir giriş yapan ve ilk iki maçından zaferle ayrılan Kara Kartallar, 3. haftayı maç yapmadan geçerek transfer piyasasına odaklandı.

UEFA AVRUPA LİGİ HAZIRLIKLARI

29 Ağustos Perşembe akşamı saat 21.00'de İsviçre'nin Lugano takımıyla UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda karşı karşıya gelecek Beşiktaş, bu önemli maç öncesinde takıma güç katmak için çalışmalarına devam ediyor. 7. transferini yapmaya hazırlanan siyah-beyazlılar için beklenen gün geldi çattı.

ANLAŞMA TAMAM

Tecrübeli stoper Felix Uduokhai ile anlaşmaya vardığı belirtilen Beşiktaş, bu transferi teknik direktör Van Bronckhorst'un özel isteği ve onayıyla sonlandırma aşamasına getirdi. 26 yaşındaki solak stoper, Bundesliga ekiplerinden Augsburg'dan Kara Kartallar'ın savunma hattına katılıyor.

İSTANBUL'A GELİYOR

Beşiktaş tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Felix Uduokhai'nin İstanbul'a hareket ettiği ve bugün şehrimize ayak basacağı ifade edildi. Kulübün açıklamasında, başarılı futbolcunun saat 22.50'de İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde olacağı bilgisi paylaşıldı. Uduokhai'nin kiralık olarak forma giyeceği ve sonunda zorunlu satın alma opsiyonunun bulunduğu öğrenildi.

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

7 milyon euro piyasa değeri ile dikkat çeken Felix Uduokhai, geçtiğimiz sezon Augsburg formasıyla 33 maçta sahaya çıktı ve boyu olan 1 metre 93 santimetrelik fiziğiyle dikkat çekti. Nijerya kökenli Alman stoper, ayrıca geçtiğimiz sezon takımına 2 gol katkısı sağladı.

YAZ TRANSFERLERİNE BAKIŞ

Yaz transfer döneminde kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Beşiktaş, şu ana kadar Emirhan Topçu, Can Keleş, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Ciro Immobile ve Cher Ndour gibi isimleri renklerine bağladı ve taraftarlarını heyecanlandırdı. Felix Uduokhai'nin de katılımıyla Beşiktaş'ın yeni sezonda neler yapacağı merak konusu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —